2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم پروژسترون اصلا و ابدا ضخامت رو کم نمیکنه گلی  اون علت کم شدن ضخامت شما بهم ریختن تعادل ه ...

منا گفتن تا انتقال پروژسترون مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟اکه فرابگن انتقال بدم؟

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه های قدیمی و جدید من امروز دومین انتقالم رو انجام دادم. با چند مشت آمپول و قرص اومدم خونه و ...

یکی از آرزوهامه که همین انتقال تیکر دار بشی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانومایی که از میزان مایع آمینیو سردرمیارین ببینین برای من خیلی کمه؟ آخه دکتر سونو گفت یه مقدار کمه ...

عزیزم اگر به صورت AFI نوشته بود میتونستم کمکت کنم و بگم اصلا چه قدر کم هست 

ولی قطعا اگر خطرناک بود بستری میشدی عزیزم 

آفرین گلی لطفا نت گردی نکن

منم یه مدت کم بود مایع امنیون، چون نمیتونستم آب بخورم

بهم گفت روزی 12 تا 15 لیوان آب بخورم، بعدش خوب شد 😉😉😉😉

سلام بچه های قدیمی و جدید من امروز دومین انتقالم رو انجام دادم. با چند مشت آمپول و قرص اومدم خونه و ...

عزیزم خوش اومدیننننننن.... 

خوش بمونین..... 

انشالله نه ماه دیگه تو بغلتون خوش بیایییییین...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگر به صورت AFI نوشته بود میتونستم کمکت کنم و بگم اصلا چه قدر کم هست  ولی قطعا اگر خطرنا ...

ممنون عزیزم❤❤❤

حجم کاملشو ننوشته متاسفانه ... از امروز شروع کردم به آب خوردن دیگه پناه بر خدا امیدوارم نرمال بشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم.....  خیلی نگرانت شدم عزیزم.....  چی شده بود....  تو پیغامها دیدم دوستا ...

سلام آنای گل و عزیزم😍😍😍😍 خوبی؟ 

چیز خاصی نبود گلم، ملتحمه چشمم خونریزی کرده بود و ظاهر خیلی وحشتناکی تو چشمم ایجاد شده بود، من از اینکه تا سه روز داشت گسترش پیدا میکرد ترسیده بودم🙈🙈🙈🙈 که خدا رو شکر از دیروز علائم کم شدنش رو دارم میبینم

آنا جون یه مدت قبل‌تر هم هممون کرونا گرفتیم، سر همین بوسیدم بچه، خدا رحم کرد علائم شدید نداشتیم، و الان دیگه منفی شدیم

آنا جون تو این اوضاع کرونا همش یادت میفتم که میگفتی کاش این رسم بوسیدن ور بیفته، واقعا کاش بیفته چون الان بیشتر این گرفتاری های ما و آمار وحشتناکمون واسه بوسیدن هست

برای ازمایش کرونا دکتر عارفی میفرسته آزمایشگاه مایسا اونجا ششصدو چهل میگیره برای پانکچرم اونجا این ت ...

من چهار بار آزمایش دادم دوبار خون و دوبار کیت که از طریق بینی بود . چون تحت نظر مرکز ابن سینا بودم همشو برام رایگان انجام دادن . دکتر عارفی هم تو ابن سینا هست چرا نرفتی اونجا ؟ البته من یکم رو جنین شناسون بدبین شدم ولی در مجموع بد نیست

زینب جون سلام . یه سوال بنظرت تست کرونامو که قبل انتقال ازم میخوان مرکز ابن سینا تهران بدم خطر کرونا ...

نمیدونم گلی، بگم خطر نداره، بگم خطر داره.... 

ولی چون مجبوری انجام بدی سعی کن حسابی با ماسک و رعایت اصول بری، اون جوری خطر نداره 

یه نوع دیگه هم هست از آزمایشگاه میان محل سکونت و تست میگیرن، آزمایشگاه کیوان که تخصصی ویروس شناسی هست 600 میگیره تو خونه بیاد