2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
دوستان گلم ببخشید اینو اینجا میگم ولی چشم راستم ملتحمه اش خون ریزی کرده و رنگ خون شده  خیلی بر ...

عزیزم ،انشالله که زودی خوب میشه ،نگران نباش ،برات دعا میکنیم ،ما رو بی خبر نزار گلم 🌷🌷

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان گلم ببخشید اینو اینجا میگم ولی چشم راستم ملتحمه اش خون ریزی کرده و رنگ خون شده  خیلی بر ...

عزیزززززززم، خیلی ناراحت شدم بازم خیالم راحته مراقب خودت هستی😘 انشالله همین یکی دو روزه خوب بشی. زود بیا بهمون خبر بده❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم اخه چرا😭😭

تو رو خدا مواظب خودت باش پیگیر باش پیش یه دکتر خوب برو  زود زود خوب شو بیا پیش ما اینجا بدون شما صفایی نداره 

ان شاءالله که چیزی نیست گلم 

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم😔😔

برات خیلی خیلی از ته قلبم دعات میکنم ان شاءالله که زود زود خوب بشی عزیزم😘😘

واي زينب جون چرا اينطوري شده حتما يك دكتر خوب برو و پيگير باش ، ان شا الله كه خيلي زود خوب ميشه چشمتون .

عزیز دلم مراقب خودت باش برات آیت الکرسی و چهارقل میخونم خدا خودش محافظت باشه. پیگیری کن حتما خدای نکرده عفونتی چیزی نباشه. فشارتم مرتب بگیر. بهتر شدی حتما خبرمون بده چون همه نگران استاد زینبی بابا هستیم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

زینب جون نگران نباش . باید قطره استفاده کنی منم یکبار اینطوری شدم . شبش یه خواب بد دیده بودم و خیلی بهم فشار روحی وارد شد تو خواب وقتی بیدار شدم دیدم چشمم اینطوری شده رفتم دکتر بهم گفته بود چشمت سکته کرده بخاطر فشاری که بهش وارد شده .حالا نمیدونم تا چه حد درست بوده . قطره داد و استفاده کردم خوب شد . اوایلش زیاد میشه ولی کم کم از بین میره . امیدوارم هرچه زودتر خوب شی عزیزم 

۶سالش میشه عزیزم مرکزماهم میگه ماهی که خراش میدیم انتقال نمیدیم

خداحفظش‌کنه

قبلنا‌اکثردکترها‌پردینازول‌میدادن‌‌هم‌سیستم‌ایمنی‌کم‌میکرد

هم‌التهاب‌بدنو‌کم‌میکرد..شانس‌بارداری‌هم‌بالا‌میرفت

امابه‌خاطرکورنا‌نمیدن..‌سیستم‌امینی‌بدنوضعیف‌میکنه

عزیزم‌صبرکن‌انشالله‌که‌ایندفعه‌مثبت‌میشی

امااگه‌نشد‌۲تاجنین‌هاتم‌انتقال‌بده

سیکل‌لانگ‌بگو‌برات‌درنظربگیرن

خراش‌هم‌بده

من‌اگه‌دکترراضی‌بشه‌‌میخام‌پردینازول‌برام‌بنویسه

البته‌من‌به‌دکترم‌گفتم‌برام‌آزمایش‌ایمنی‌بنویس‌گفت

نیازنیس..همون‌درمانش‌برات‌‌‌انجام‌میدیم

توکل‌برخدا‌ببینیم‌چی‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

الهی من فدای تو بشم زینب جونم..حتما دعات میکنیم انشالله به شفاعت معصومین به زودی میای خبر سلامتیت رو میدی.. ...اصلا نگران نباش خواهرجونی شوهر من هم همینطوری شد یه هفته بعد خوب شد اونم فشارش بالا بود..قطره ریخت خوب شدباید دکتر قطره بده بهت...برای سلامتیت ۱۴ تا صلوات میفرستم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

🌻🌻🌻خواهرای گلم برای سلامتی زینب عزیزمون که همیشه یاریمون کرده ۱۴ صلوات به نیت شفاعت ۱۴ معصوم در حقش و شفای عاجل براش بفرستین.....یا طبیب من لاطبیب له...یا شافی یا حکیم یا رحمن یا رحیم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزیزم لتروزول خارجیه

ممنونن کلی

منم مام میرم تقویتی قبلش خوردی. ۸ تا خوبه . انشالله ۸ تاشم جنین بشه

مرسی عزیزم ، از یک ماه قبل مولتی ویتامین و فیفول میخوردم ، دکترت کیه؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

زینب جون بلا دور باشه ازت عزیزم ، ایشالا زود خوب میشی🧡🧡🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم هزینه ivfومیکرو تو مام حدوا چند میشه؟ تخمک کشی وانتقال واینا؟

هنوز اینا رو شروع نکردم . ولی فکر میکنم ۱۵ تومن بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار