2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من واقعا حالم بده نمیدونم چی کار کنم افسردگی شدید گرفتم تو این 6سال ناباروری خیلی حالم بد شده شدیدا مریض افسرده شدم غم غصه از چشمام میباره همیشه میگفتم ما مشکل جدی نیست با iui باردار میشیم ولی نشد گفتم دیگه با میکرو صد در صد مادر میشم ولی اینم نشد هفته پیش اینم منفی شد حتی نکرد 5تا جنین برام تشکیل بشه که فریز داشته باشم بتونم دوباره انتقال بدم کلا یه جنین شد که اونم نگرفت احساس میکنم ته خطم پولی نمونده که بخوام دوباره شروع کنم کلا 4تومن داریم دلم میخواد برم مام که اونجا حداقل 15تومن میخواد باز باید کلی صبر کنم تا پول جور بشه ای خدا خیلی خسته ام 

چی میشد مثل قدیم ما هم مثل مادر بزرگامون فرت فرت باردار میشدیم 😭😭

بچه ها من واقعا حالم بده نمیدونم چی کار کنم افسردگی شدید گرفتم تو این 6سال ناباروری خیلی حالم بد شده ...

عزیزم غصه نخور 😞 خداروشکر صحیح سلامتید ایشالا به زودی مامان میشی اینروزا یادت میره ❤️

خیلی خوبه. شما کدوم مرکز میری

مرکز مام

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم چقدر امروز ازت پول گرفتن؟ کدوم دکتر پانکچر کرد برات؟ 

با ترخیص و همه چی ۶ تومن شد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم چقدر امروز ازت پول گرفتن؟ کدوم دکتر پانکچر کرد برات؟ 

دکتر لاهوتی

بچه ها من واقعا حالم بده نمیدونم چی کار کنم افسردگی شدید گرفتم تو این 6سال ناباروری خیلی حالم بد شده ...

دختر نگو اینو 

بگو خدایا شکرت سالمم جوونم از نو شروع میکنی 

شکر نعمت نعمتت افزون کند 

ببین میرسونه شک نکن میرسونه رزاقه خودش میرسونه 

انشاءالله به سلامتی  انشاءالله هر 8تاش برات جنین بشه عزیزم

انشالله عزیزم مرسی

الهی😢😢 خیلی بد خودم این روزارو داشتم خدا به مامانت سلامتی بده  ایشالا زودتر بگذره عزیزم چیزا ...

عه پس شماهم تجربه کردی فک کنم جدیدا همه ویار  دارن وحالت تهوع ...مرسی عزیزدلم الهی شماهم نینی نازتو به سلامتی بغلت بگیری