2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه گلم فشاری نیست خدا رو شکر  نه عمل از کجا اومد!!!!! 🧐🧐🧐🧐 برو متخصص زنان ازش بپرس ببین چی ...

خب گفتید باید بررسی بشه فکر کردم منظورتون نمونه برداری 😂

دکتر زنان بهم گفت دوماه بعد سونو بده ببینم چه تغییری کرده 

اگر بخواد هر دوماهی یک سانت رشد کنه که خیلی بزرگ میشه

نه گلم🥴🥴🥴 اتفاقا امروز صبح در مورد این خرافات ها نوشتم  من عمل نکردم، شما هم نکنین، به خدا ...

دکترمن هیچ دستور سفارش هیچی درمورد غذا وفعالیت و مکمل ها وویتامین غیر از داروهای پانکچر نمیده.بنظرتون عادیه؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی. الان خودتون‌میخواد جنیناراکم‌کنید یا دکتر گفته؟

دکتر گفت چون جثه ات ضعیفه رحمت نمیتونه نگه داره سه تا رو خطر سقط و زایمان زودرس و ..وجود داره..

برام دعا کن خیییلی بابتش استرس دارم😞

ديروز مطب عارفي بودما اااا به ناماش گفتم پريم. طول كشيده فقط لك ديدم  نگفت بهم اينو  ...

عزیزم نگران نباش، زنگ بزن از دکتر بپرس 

منم هر وقت روی کاغذ نمی نوشتم یادم میرفت بعد میومدم خونه با کلی سوال🤪🤪🤪🤪 رویانم شلوغ بودا 

دکتر گفت چون جثه ات ضعیفه رحمت نمیتونه نگه داره سه تا رو خطر سقط و زایمان زودرس و ..وجود داره.. برا ...

انشالله بخیر وخوبی پیش بره.شما قدوزنتون چقدره؟ ممکنه منم سه تا بشه؟ شوهرم فکر کنم‌نزاره کمش کنه تازه به ارزوش رسیده  

یا رب العالمین
عزیزم نگران نباش، زنگ بزن از دکتر بپرس  منم هر وقت روی کاغذ نمی نوشتم یادم میرفت بعد میومدم خو ...

آخه ناراحتيم اينه من به ماما گفتم پريمو

ميگه صبر من ميشي بهش فك نكن 😞🙄

آره ديگه جاهاي شلوغ اين گرفتاري رو داره سريع ميخوان آدمو ويزيت كنن 

آدم همه چي يادش ميره 

باشه زينبي جون زنگ ميزنم 😘❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
دکترمن هیچ دستور سفارش هیچی درمورد غذا وفعالیت و مکمل ها وویتامین غیر از داروهای پانکچر نمیده.بنظرتو ...

بله عزیزم عادیه کاملا 

دکتر منم نمی‌داد 😊😊😊😇😇چون نیازی نداشتم

و اینکه ما حتی وقتی 99 درصد از شواهد نشون بده بدخیمی هم تا آزمایش انجام نشه و سایر بررسی اجازه نداریم بگیم بدخیمی،

پس نبینم دیگه اسمشو حتی بیاری 😉😉😉 برو دکتر گلم، کارهای لازم رو انجام میده، شاید هم اصلا کاری لازم نباشه

معمولا تو همون سیکل پانکچر انجام میدن، حالا یا اوایل سیکل، یا روز پانکچر تو بیهوشی  یا با سونو ...

مرسی عزیز دلم نمیدونم برای من انجامش دادن یا نه اگر دادن تو پانکچرم که هیچی بهم نگفتن. خدا به همه چشم انتظارا الهی نی نی بده و پسر شمارم حفظ کنه براتون گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
البته بگم ها احتمال 99 درصد میشی، باید صبر کنی  گرمی هم بخور ولی زیاده روی نکن گلم😉😉😉

اين سيكل آي وي اف همه چيش استرسه 

باشه چشم ،مرسي از راهنماييات زينب جوني❤️

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
انشاءالله  راستی چیکار میکنین با جای آمپولا 😩😩😩

من که از وقتی همسرم میزنه دیگه قلمبه اینا نمیشه خیلی اروم تزریق میکنه عالی دردم کم شده البته بچه ها گفتن قبل و بعد تزریق کیسه یخ بزار من میزارم عالیه واقعا اب رو اتیش

سلام بچه‌ها بعد از گذاشتن شیاف نیم ساعت باید دراز بکشیم یا یک ساعت.من هرچی درازم بکشم باز میریزه بیرون.شماهام مثل منین؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
راستشو بخوای دردش زیاد بود برای من قرار شده بین هشت تا ده پریودم برم پیشش. راستی به شما قرص استرادیو ...

من تحمل درد رو ندارم پس انجام نمیدم ولش کن

نه به منم نگفته این هفته میخام برم پیشش ازش میپرسم بهت میگم عزیزم 

راستی عزیزم الان چند روز از زدن آمپولت میگذره ؟ 

پریود شدی ؟

یعنی ممکنه بدخیم باشه خدای نکرده؟ اگر بخوام بدونم باید عمل کنم؟ میگن با همین باردار بشو نیاز به عم ...

عزیزم اینکه میلیمتره!!! اصلا احتیاج به عمل نداره من فیبرومم ۷ سانت بود اندازه پرتقال به زور و اینکه جاش فشاری بود و روزمرگیمو مختل کرده بود عملم کردن! تازه در عرض ۲ ماه اینقدی شد وگرنه شما که اینا چیزی نیست استرس به خودت نده