2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
پیشاپیش تبریک میگم گلم بخیر خوشی بغل بگیری اصلا نگران نباش اون لحظه خیلی لذت بخشه وقتی صداشو میشنوی ...

خیلی ممنونم عزیزم لطف دارید،،  ان شالله همه منتظرا حاجت روا بشن و مطمئن هستم که حتما تک تک دوستان اینجا این روزها رو به زودی تجربه میکنن،،،  التماس دعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من واقعا واقعا تا دو ماهگی هم هیچ علائمی نداشتم حتی با اینکه دارو مثل شیاف هم استفاده میکردم

خداروشكررر 

يا خدا كمك منم بكنه

اصلا اينقدر بي علامتم به شوهرم ميگم بيا نريم ازمايش 

خیلی ممنونم عزیزم 😘😘😘😘 آن شالله از این دخترا قسمت خودتون بشه بعلاوه داداشش 😉😉😉😉😉😉

مرسي مامان مهربون😘😘😘😘😘😘

انشالله دل همه شاد بشه 

چقدر خوبه كه شما ها باردارين و اميد ميديد به ما

خداروشكررر  يا خدا كمك منم بكنه اصلا اينقدر بي علامتم به شوهرم ميگم بيا نريم ازمايش

نه عزیزم این چه حرفیه برو آزمایش آن شالله که مثبتید،  درک میکنم منم اون موقع انقدر اینجا میخوندم که همه علامت دارن یه جوری باورم نمیشد بی علامت مثبت بشم ولی از لطف خدا ناامید نباش،،،  ان شالله مثل من به روزی برسی که از شدت علائم آرزو کنی به روزهای بی علایمت برگردی 😉😉😉😉 

مرسي مامان مهربون😘😘😘😘😘😘 انشالله دل همه شاد بشه  چقدر خوبه كه شما ها باردارين و اميد ميد ...

قربونت عزیزم،،،  ما همه اینجا مثل همیم،  من هم انتقال منفی داشتم هم انتقال مثبت با تمام شرایط روحی تو این دورانها آشنام و با تمام وجودم تجربه کردم،  فقط در نهایت اینو متوجه شدم که ماها باید تلاش کنیم و توکل،  خدا خودش تو بهترین زمان جواب دعاهای آدمو میده،  دعا میکنم به حاجات دلتون برسید شما هم برای من دعا کنید

قربونت عزیزم،،،  ما همه اینجا مثل همیم،  من هم انتقال منفی داشتم هم انتقال مثبت با تمام شر ...

اره واقعا فقط و فقط بايد تلاش كنيم و ناامبد نشيم

وقتي نتيجه بگيريم واقعا ادم به خودش افتخار ميكنه و لذت ميبره

چشم ختما من كه به يادتونم و ايشالله به زودي تبريك بگيم قدم خير گل دختر عزيزت رو 

ايشالله

يعني واقعا هيچ علائمي نداشتين ؟؟ بعد مثبت شدين

اره گلم...اویل دل درد داشتم و لرز ....ولی روزای اخر علامت نداشتم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی