2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
باید بزنی حتما . برای منم ده سال بیشتر شد نزدیک ۲۰ ساله😂😂 دکترم گفت ماه هفتم بزنم . اگه باردار نیس ...

ممنونم مال منم بیشتر ۲۰ ساله  ماه۶ هستم حتما میزنم ولی انفولانزا را توزدنش شک دارم 

سلام عزیزم نگران نباش ایشالله حل میشه وهمین خدایی که بهت نی نی روداره صحیح وسالم میزاره بغلت.  ...

ممنون عزیز دلم. سلفری دی ان ای، بررسی 3 تا کروموزوم 18،13،21 هست برای 3 تا سندروم داون، ادوارد و پاتو که آزمایش خون میگیرن از مادر و دی ان ای آزاد جنین تو خون مادر رو بررسی میکنن. دقتش 98 درصده و اگر سن مادری بالای40 سال باشه( بستگی به پزشک داره، ممکنه ی پزشکی بگه بالای 35 سال)، یا اگه سونوی ان تی و آزمایش غربالگری اولش خوب نباشه و ریسک متوسط یا بالا باشه، براش سلفری مینویسن. ممکن هم هست یکی اصلا آزمایش غربالگری اول نده و خودش صاف بره سلفری بده.فقط بدیش اینه که دیر جوابش میاد و معمولا یه دوهفته ای طول میکشه عزیزم. البته اگه کسی تو سلفری جوابش های ریسک باشه میفرستنش آمینو سنتز یا cvs ، نمونه گیری از پرزهای جفتی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. انشاللهبه سلامتی و دلخوشی. جالب اینجاست که میگن وایرلس کارها بخاطر امواج، بچه شون حتما ...

مام چه خوب همه چیو بررسی میکنه . اینجا از این خبرها نیست . یادم باشه به دکترم بگم این مورد و بنویسه برام . چرا اکوی قلب جنین ؟ همه باید برن ؟ 

نه متاسفانه تک فرزندم فقط همدیگه رو داریم اره بایدیکماه کامل مراقبش باشم. بنظرت من الان چیکارکنم؟؟ ب ...

آخی عزیزم، به نظرم اگه داروهاتو شروع کردی تاخیر ننداز چون الان با این کرونا مشخص نیست قراره چی بشه ممکنه بعدا انجام ندن، بذار اول تاریخ عمل مامانت مشخص بشه شاید فاصلش تا پانکچر خودت زیاد بود، انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد😙😙😙

مهربون جون خدا مامانتو برات حفظ کنه من الان هشت ساله ندارمش ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم اصلا نگران نباش این روزای سختت هم به زودی تموم میشه استرس به خودت نده❤️

ممنون هیواجان💕💕💕 پناه بر خدا ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه والا، دکتره خیلی بی ادب بود حتی معاینه هم نکرد از ترسش، فقط یه تست نوشت که اگر منفی شد بره سر کار ...

انشاالله شوهرت خوب میشن فقط یه اسکن محض اطمینان بدن خوبه چون ویروسش به شدت موزیه

منم دیروز خیلی حالم افتضاح بود امروز خداروشکر بهترم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام صبح بخیر دوستان هرکی پیاممومیبینه تورو خدا بیاید دلداریم بدید. 😭😭😭دارم دق میکنم استرس شدیدگر ...

سلام عزیزدلم اصلاااا نگران نباش و هییچ استرسی نداشته باشه عمه و زندایی من این عمل و انجام دادن روزای اول خیلیی ب کمک احتیاج دارن و یکم دردمیکشن ولی چیزی نیس ک بخاطرش دوراز جون.جونشون بخطر بیوفته

بعداونقد دارو میدن ب بنده خدا ک مدام خوابه

پس حتی اگ شما انتقالم بدی خیلی راحت میتونی از مادرت مراقبت کنی فقط موقع دسشویی رفتن شما نبرش ک سنگینی و فشار روت باشه

بعدعملشم تا میتونین بهش آناناس تازه رو میکس کن و بده

خداانشاالله به مادرت سلامتی بده و همیشه سالم وسلامت سایش بالاسرت باشه❤❤❤❤

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
انشالله بهتر میشی منم از الان که داروهامو شروع کردم نگرانیم ازاینکه نکنه کرونابگیرم. شما نمیدونی از ...

ممنون عزیزم، انشاالله مشکلی پیش نمیاد

چرا یکی از اقوام نزدیک اومد خونمون سه روز بعدش تستش مثبت شد😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مام چه خوب همه چیو بررسی میکنه . اینجا از این خبرها نیست . یادم باشه به دکترم بگم این مورد و بنویسه ...

اکو رو تا جایی که میدونم به همه میدن.شایدم اشتباه میکنم. داپلر شریان رحمی هم کاش بگی بنویسه. خودشون تو سونوی ان تی بررسی کردن که دیدن شریان راست خوب خونرسانی نمیکنه. گفت دوباره تو ۱۸ هفته باید بررسی شه شاید نیاز باشه دوز انوکسام تغییر کنه. یه راه خوب درمانش آسپرین هست که باعث میشه شریان خودش رو ول کنه اما چون من آسپرین نمیتونم بخورم دوز رقیق کننده ام شاید تغییر کنه

نمیدونم گلم چرا این تاریخ ها رو داده، شما تا 12 آبان قرص داری؟؟ 

سلام زینبی جون ن من بیست و یک عدد قرص ال دی رو ۹ابان تموم میکنم بعد برام نوشته ۱۲ابان قطع ال دی و دکاپپتیل رو هم نوشته از ۵ابان روزی یکی بزنم 

سلام الهام جون، قربونت عزیزم انشاالله قسمت خودت به زودیه زود😙😙😙 باور کن با این کرونا که گرفتم با ...

عزیزم چطوری بهتر شدی؟ مراقب خودت باش و آبمیوه زیاد بخور. آب هویج نخوریا

سلام صبح بخیر دوستان هرکی پیاممومیبینه تورو خدا بیاید دلداریم بدید. 😭😭😭دارم دق میکنم استرس شدیدگر ...

عزیزم نمیدونم دکترشون کیه یا تهران هستی یا نه؟ اما خیلی پزشک ها تو تهران با لاپاراسکوپی رحم رو برمیدارن و عمل باز نمیکنن اصلا. نترس عمل ترسناکی نیست حتی اگه جراحی باز باشه. نقاهتش هم مثل اکثر جراحی هاست. مثل یه عمل سزارین هست. مامان من رحمش رو برداشت زود سرپا شد. البته سال ۷۱ تو ۳۸ سالگی

سلام عزیزدلم اصلاااا نگران نباش و هییچ استرسی نداشته باشه عمه و زندایی من این عمل و انجام دادن روزای ...

سلام عزیزم خوبی قربونت برم؟ دیدی چیشد؟ میگفتم ماهمزمان میوفتم هرچی صلاح خداست اینم امتحانه دیگه. 

یعنی واقعا بعد انتقالم میشه مراقب بود؟ اخه من استراحت مطلقی بودم قبلا. 

خداکنه فقط ازپس پرستاریش بربیام انشالله

آخی عزیزم، به نظرم اگه داروهاتو شروع کردی تاخیر ننداز چون الان با این کرونا مشخص نیست قراره چی بشه م ...

اره داروهاموکه شروع کردم من دارم میخورم دیگه, باشه درست میگی عزیزم ,اره راست میگی گیراین کرونام افتادیم. 😡😡

خداکنه زودترباشه برای مادرم تاکامل بتونم پرستاری کنم. خدامامان گلتوبیامرزه وبه دلت صبربده. براشون صلوات فرستادم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم