2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
سلام عزیزان   من چند روز دیگه میخوام برم عکس رنگی ولی از ترس شب و روز ندارم دادم سکته میک ...

دوتا شیاف دیکلوفناک ۲۰۰ نیم ساعت قبلش بگذار

ضمنا احتمالا و ان شاالله به خاطر عکس قبلی لوله هات بازن

پس رااااحت روی تخت بخواب و روی تنفست تمرکز کن

مطمئن باش با خنده بلند میشی

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من هفت سال پیش سزارین داشتم بعد از اون سزارین دوتا انتقال منفی داشتم با جنینای کیفیت aو بلاست الان خودم فک میکنم میگم ممکن چسبندگی داشته باشم که منفی میشم چطور باید بفهمم که چسبندگی دارم یانه چرا دکترم چیزی در مورد چسبندگی نمیگه

مرسی عزیزم💕 انشالله قسمت خودت نه طبیعی نبود بارداریم ، چهارمین پانکچرم بود اینبار و بعدش فرش انتقا ...

واااااای خدایا شکرت فرش یعنی چی؟ دکترت کی بود؟ همون 4تاشم پیش ی دکتر انجام دادی ایوی اف؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دوتا شیاف دیکلوفناک ۲۰۰ نیم ساعت قبلش بگذار ضمنا احتمالا و ان شاالله به خاطر عکس قبلی لوله هات بازن ...

مرسی عزیز دلم 💜

لوله چپ کلا ندارم لوله راستم خداروشکر خوبه 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
مرسی عزیزم💕 انشالله قسمت خودت نه طبیعی نبود بارداریم ، چهارمین پانکچرم بود اینبار و بعدش فرش انتقا ...

راستی بچه اولته؟ میشه بگی مشکلت چی بود ای وی اف کردی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دوتا شیاف دیکلوفناک ۲۰۰ نیم ساعت قبلش بگذار ضمنا احتمالا و ان شاالله به خاطر عکس قبلی لوله هات بازن ...

فقط یادم نیست دفعه قبل که رفتم دو روز رفتم  یه روز دارو و اون ماده و خریدم 

فرداش رفتم برای عکس ؟

دقیق یادم نیست 

اینطوری بوده یعنی ؟

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
اره گلم پسرن مرسی انشالله شما هم به سلامتی نی نی تون رو بغل کنید یه عمر لذت ببرید از کنار هم بودن

مبارکه گلم طبیعی دوقلو شده؟بچه اولته؟

سلام بچه ها من هفت سال پیش سزارین داشتم بعد از اون سزارین دوتا انتقال منفی داشتم با جنینای کیفیت aو ...

شما چند تا سزارین داشتی؟من اون همه سنو کردم اصلا چسبندگیم معلوم نشد دوتا سزارین داشتم دکتر م گفت باید عکس رنگی بندازی که تو عکس معلوم شدبله چسبندگی دارم ولی خانومه هی میگفت خودتو شل کن بزار چسبندگی هات باز بشه دیگه نمیدونم واقعا باز شد یا نه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
منم ب همین فکر میکنم. انشالله ب سلامتی و دل خوش شروع میکنیم😊😊

انشالله 😍🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شما چند تا سزارین داشتی؟من اون همه سنو کردم اصلا چسبندگیم معلوم نشد دوتا سزارین داشتم دکتر م گفت بای ...

منم دوتا سزارین داشتم ولی تاحالا عکس نگرفتم

و فردا برای بار دوم میخام انتقال بدم

آره فدات شم  هم شما هم دوستان دیگه که این پیام رو میخونید بدونین من متخصص زنان نیستم  فق ...

عزیزم😍😍😍 بالاخره شما بصورت تجربی متخصص هستی😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم دوتا سزارین داشتم ولی تاحالا عکس نگرفتم و فردا برای بار دوم میخام انتقال بدم

والاه منم خیری اسرار کردم نگیرم ولی دکترم گفت چون جراحی شدی احتمالش خیلی زیاده بعد گفت اگه ندی اصلا برات پرونده باز نمیکنم دیگه این شد که منم مجبور شدم بدم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
والاه منم خیری اسرار کردم نگیرم ولی دکترم گفت چون جراحی شدی احتمالش خیلی زیاده بعد گفت اگه ندی اصلا ...

چقدر دکترا نظراتشون متفاوته دکتر من گفت فعلا نمیخاد

تو خوب کردی دادی

کی انتقال میدی خیلی پروسه تو طولانی شد