2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
مرسی گلم برای شما هم مبارک باشه منم خونریزی داشتم استراحت کردم و شیاف روزی ۲ تا استفاده کردم فعلا که ...

ممنون 🥰 برای شما هم لکه بینیتون قطع و وصل میشد؟ من دو روز خوبم به محض اینکه انوکسا و آسپرین استفاده میکنم باز شروع میشه

الهی که به سرکلاژ اصلا احتیاج پیدا نکنی 

اره گلم پسرن مرسی انشالله شما هم به سلامتی نی نی تون رو بغل کنید یه عمر لذت ببرید از کنار هم بودن

ممنونم من عاشق اینم که دوقلو ها یه جنس باشن 😍خیلی نازمیشه لباسای جفت میپوشن وااای خدا دلم دوقلو خواست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون 🥰 برای شما هم لکه بینیتون قطع و وصل میشد؟ من دو روز خوبم به محض اینکه انوکسا و آسپرین استفاده ...

من یک ماه انوکسا و آسپرین قطع کردم کامل که خونریزی و لکه بینی قطع شد دوباره شروع کردم

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
روز چندی شما؟ خیلی طبیعیه از نشانه های بارداریه

عزیزم کی آزمایش داری؟؟😍😍😍منو منشن کنیا هر روز میم ببینم چیکار کردی ...

رنج ازمایشگاه پنج بوده شمام که چهار بودی روز نهم ...من که میگم مثبتین 😍 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنونم من عاشق اینم که دوقلو ها یه جنس باشن 😍خیلی نازمیشه لباسای جفت میپوشن وااای خدا دلم دوقلو خوا ...

انشالله خدا بهت همونو که دلت می خواد بده گلم برای همه دعا کن

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
انشاالله بادعای شما اون دفعه یه دونه انتقال دادم ایندفعه هم یه دونه دکتر کلانتری میگه چون جنین بل ...

عزیزم خراش ننداختی این دفعه ؟؟

داروهات فرق داشت با دفعه قبل ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان یادتونه که دو روز پیش آزمایش من منفی شد با بتای ۴ بی بی چکم پررنگتر شده امروز نظرتون چیه؟میب ...

سلام مامانو سوفی عزیز

اومدم تو تایپیک دنبال شما

خیلی خوشحال شدم براتون😊

مبارکتون باشه

بالاخره بعد این همه سختی جواب گرفتید

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام مامانو سوفی عزیز اومدم تو تایپیک دنبال شما خیلی خوشحال شدم براتون😊 مبارکتون باشه بالاخره ب ...

مرسی عزیزم ❤️ هنوز که هیچی معلوم نیست عزیزم

به بی بی چک اعتباری نیست منتظرم جواب آزمایش بیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️