2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانو سوفی اون روز که منفی شدی بخدا تا شب افسرده شدم سر شوهرم داد میزدم عصبانی بودم وناراحت اینقدر ...

خیلی محبت داری عزیزم ❤️‌من چقدر خوشبختم که دوستایی مثل شما دارم 💕💕💕 من میگفتم خدایا چرا منفی شدم الان همه دوستام که مشکل dfi داشتن چشمشون به من بود...

برای شما هم درست میشه به امید خدا ، به یادت هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزدلم تبریک میگم ان شاالله سالم بغل بگیریش (ون) منتظر خبر خوشتون بودم دیدم خیلی خوشحال شدم🤩❤❤ را ...

مرسی محبت داری💕 انشالله خبر بارداری خودت بزودی 🌷

بله عزیزم جنینهای من و همسرم بلاست نمیشدند، یکبار قبلا یکیشون بلاست شد که اونم تو pgs مشکل داشت

اینبار هم نمی دونم بخاطر انتقال ۳ روزه بود که جواب گرفتم یا بخاطر اینکه همسرم تسه کرد و کیفیت اسپرم بهتر بود

من اینبار ۱۳ تا جنین داشتم،به من گفتند ۳ تاشون کیفیتشون خیلی خوبه اونها رو انتقال میدیم . بقیه شون متوسط بود کیفیتشون و هیچکدوم بلاست نشدن و از بین رفتن هر ده تا

شاید این سه تا رو اگر انتقال نمیدادن یکی دو تاشون بلاست میشد چون کیفیتشون خوب بود... 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خراش نه ولی پی آرپی کردم بله فرق داشت اون دفعه آنوکسا داشتم.روزی۴تااسترادیول.ویتامین دی.فرتیل سی ا ...

عزیزم پی آر پی چند روز قبل از انتقال انجام میدن ؟؟

ایندفعه با کدوم دکتر ویزیت شدی ؟؟

انشاالله این دفعه مثبت بشی دلت شاد بشه عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من سه شنبه پانکچر شدم اصلا هیچ اطلاعی بهمون ندادن امروز خودمون زنگ زدیم گفتن از ۱۲ تا تخمک ۱۱ تا جنین تشکیل شده دیگه راجب کیفیت هیچی نگفتن 

شنبه هم انتقال دارم

خدایا خودت مواظبش باش
عزیزم پی آر پی چند روز قبل از انتقال انجام میدن ؟؟ ایندفعه با کدوم دکتر ویزیت شدی ؟؟ انشاالله این ...

من ایندفعه رفتم زیرنظراولیا پناه

بهم گفت ۷2ساعت قبل اناقال پی آرپی کن

که من سه شنبه انجام دادم.انشاالله 

دعام کن اینبار طعم مثبت شدن بعدانتقال رو بچشم به امیدخدا

بحق امام زمان زودی نتیجه بگیری راحت بشی

فدات مهربونم انشاالله 

برای همه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

دوستای خوبم سلام ، من دوباره توی یک آزمایشگاه معتبر آز دادم که بتام بالا رفته بود ، و سونو واژینال کردم که ساک بارداری دیده شد و ep نبودم . خواستم بگم که در بدترین شرایط هم میتونه ورق برگرده و اتفاقای خوب بیفته . پس امیدتون به خدا باشه و با قدرت برای رسیدن به آرزوتون تلاش کنید . من بعد از سه بار انتقال ناموفق  این ماه طبیعی باردار شدم.