2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
مرسی عزیزم 💕💕💕 انشالله قسمت خودت

عزیزم چقدرخوشحال شدم ازمایشت مثبته شده انشاالله سال دیگه سالم بغلش کنی😍

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
عزیزم فکر کنم یادت رفته آزمایشمو گذاشتم، دکتر بخاطر عفونت ادراریم داده چون شدیده

نه گلم گفته بودم عزیزم تو همون اولین پست به صورت مجازی بهش نشون بده😅😅😅😅

گفته بودم عفونت داری گلی و چه قدر خوبه که حضوری بلند نشدی بری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم گفته بودم عزیزم تو همون اولین پست به صورت مجازی بهش نشون بده😅😅😅😅

آخه گفتی آنتی بیوتیک نخور مقاوم میشی شک کردم😅 نخورم عفونتمو چیکار کنم😞😞😞

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
از الان همسرم داره منو سر این قضیه دیونه میکنه ، میگه هم به خانواده خودت و هم به خانواده من میگی هیچ ...

آره گلم دقیقا باید آدم بی رو دربایستی و تعارف هم کار خودش رو بکنه هم حرفش رو بزنه 

تازه ملاقات هم تا حداقل یک ماه ممنوع، دیگه نوزاد اصلا نباید بگیره گلم چون خطرش خیلی خیلی زیادتر هست و دور از جون خطر جانی داره برای نوزاد 

دوستان یادتونه که دو روز پیش آزمایش من منفی شد با بتای ۴ بی بی چکم پررنگتر شده امروز نظرتون چیه؟میب ...

مبارکت باشه عزیزم انشاالله همه چی برات خوب پیش بره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلاحاتت عالی بود ممنون گلم ولی ماچون بچه ندارین نمیدونستم اسفند خطر داره  انشاالله سرتون سلا ...

عزیزم دلمی مهربون 

آره گلم اصلا هر نوع دودی برای آدم آسمی، سرماخورده، کرونایی، آنفولانزایی، و... ممنوع هست، چه بزرگسال چه بچه

حتی بوی سرخ کردنی هم ممنوعه، بعد حالا فکر کن واسه عفونت تنفسی عنبر نسارا میدن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

منم یه زمانی گول خوردم برای خودم به صورت واژینال دود دادم تا مدتها خارش و عفونت داشتم، میدونی گلم من یه مدت خیلی به حرف این سنتی ها باور داشتم و عمل میکردم ولی خیلی ضربه دیده سلامتی مون، دیگه گذاشتم کنار خصوصا که بیشتر تحقیق کردم و از چند تا متخصص هم مشاوره گرفتم، تازه عمق فاجعه برام باز شده

سلام عزیزم @زینبی_بابا     حالت خوبه؟ بنظرت گونال روی کیفیت تخمک اثر میزاره یا روی تع ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم گونال داروی عالی هست، فقط بدنت باید جواب بده که تعداد مناسب و با کیفیت داشته باشه و اینکه دکتر در کنارش چه چیزایی و چه موقع تجویز کنه

همه اینا باعث میشه تخمک کیفیت خوبی داشته باشه، تعداد هم اغلب به ذخیره ربط داره و پاسخ بدن

آخه گفتی آنتی بیوتیک نخور مقاوم میشی شک کردم😅 نخورم عفونتمو چیکار کنم😞😞😞

ای جانم، عزیزم منظورم برای کرونا بود🙈🙈🙈🙈 نه برای عفونت ادراری 

ببخشید گلم منظورم رو درست نگفتم شرمنده 🙈🙈🙈🙈 خودم هم منظور شما رو واسه کرونا برداشت کرده بودم، واسه عفونت ادراری بخور گلم

کلا هر چی دکترت گفت گوش کن گلی، دیگه از من نپرس عزیزم چون مثل الان ممکنه درست متوجه نشده باشم و از همه مهمتر اینکه من متخصص زنان نیستم 🙈 🙈 🙈 🙈 

سلام دوستان  من امروز بعد از دو‌روز بتا رو تکرار کردم ، مثبت شد امروز  بتا ۴ بود شده ۱۱ ...

واااااااااااایییییییییییییی💓💓💓💓💓💓💓

نمیدونی چقدددددر خوشحالم 

مبارک باشه عزییییز دلم 

اون روز نمیدونی چقدددددر دلم گرفت ...حتی نتونستم جواب بدم که چرا منفی شد

ماشاالله خدایا هزار مرتبه شکر

به امید خدا بسلامتی فارغ بشی 😘😘😘😘😘

سلام دوستان  من امروز بعد از دو‌روز بتا رو تکرار کردم ، مثبت شد امروز  بتا ۴ بود شده ۱۱ ...

مامانو سوفی اون روز که منفی شدی بخدا تا شب افسرده شدم سر شوهرم داد میزدم عصبانی بودم وناراحت اینقدر ناراحت شدم که نگو 

امروزو باید جشن گرفت برات ..

یه دعای توسل امروز برات میخونم که امام زمان پشت و پناهت باشه

هرروز بیادت هستم تا بغل گرفتن نی نی انشاالله💓💓💓

سلام عزیزم خوبی ببین گلم گاهی در ظاهر اوضاع اسپرم خیلی خرابه ولی تو آزمایشگاه میتونن تعدادی خوبش رو ...

ممنون که واضح جواب میدی گلم🥰

حالا به نظرت به فرض هایپر شدم و نتونستم فرش انتقال بدم بگم سه روزه برام فریز کنن یا بذارن تا پنج روز رشد کنن؟ اگه فرش انتقال باشه چی؟ میخوام خودم به دکتر بگم اگه فرش بود سه روزه انتقال بده بقیه رو چندتایی رو همون سه روزه فریز کنن بقیه رو بذارن اگه شد بلاست بشن و فریز کنن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم 💕💕💕 انشالله قسمت خودت

عزیزدلم تبریک میگم ان شاالله سالم بغل بگیریش (ون) منتظر خبر خوشتون بودم دیدم خیلی خوشحال شدم🤩❤❤

راستی فکر کنم شما بودی می گفتی جنین هاتون بلاست نمیشن آره؟ چقدر خوب که تو رحم خودتون رشد کردن خدا رو هزار مرتبه شکر مواظب خودت باش منم از شما روحیه گرفتم😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ای جانم، عزیزم منظورم برای کرونا بود🙈🙈🙈🙈 نه برای عفونت ادراری  ببخشید گلم منظورم رو درست ن ...

خواهش میکنم عزیزممم ماشاالله اینقدر ازت سوال میپرسن حق داری واقعا

بازم ممنونم ازت😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40