2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045249 بازدید | 684441 پست
نمیدونم والا حالم خیلی بده زنگ زدم گف شیافتو دوبرابر کن  استراحت کن گفت

کاش من الان استرسم از جنس استرس شما بود. آزمایش دادم تا جوابش بیاد دق میکنم😔😣😢

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیااا من چند روز دیگ انتقال دارم میخوام بگم برام هچینگ انجام بدن کسی تو مرکز مشتاق انجام داده نتیجه گرفته ؟؟؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دوستتتت جونیااااا کسایییی ک انتقال مثبت داشتن بیان ماهارو راهنماییی کننن😔😔😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢

سلام دوستان,من یه سوال داشتم، می شه راهنمایی کنید?من می خوام ماه بعد پانکچر کنم اول می خوام بدونم اگه بخوام ابن سینا انجام بدم راحت ترم یا بیمارستان بهمن?یعنی ابن سینا خیلی سخت نمی گیرن ?بعدم اینکه من دکتر عارفی را انتخاب کردم، به نظرتون خوبه ?

سلام دوستان. تو رو خدا اگه راهکاری برا یبوست دارید به من بگید. من واقعا کلافه ام. دیگه نمیدونم چی کا ...

عزیزم شربت لاکسی ژل بگیر بخور 

صبحا از خواب بیدار میشی دو تا لیوان آب گرم بخور اب یخ به هیچ عنوان نخور 

دوتا قاشق رو‌غن زیتون بخور اگه خالی نمیتونی بریز رو سالاد 

البته این کارارو باید هروز انجام بدی شما چون مستعد یبوستی 

غذاتم اروم بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوست جونیااا من چند روز دیگ انتقال دارم میخوام بگم برام هچینگ انجام بدن کسی تو مرکز مشتاق انجام ...

منم جمعه به امیدخدا انتقال دارم

به دکترم گفتم پی آرپی برام انجام بدین

قرارشد سه شنبه برم مرکز مشتاق وپی آرپی رحم انجام بدم

چهارشنبه آزمایش خون کرونا روبدم

وانشاالله جمعه برم واسه انتقال

هچینگ هم گفتنم گفتندجنین ۵روزه هچینگ شده اس نمیدونم والا

شما چندشنبه میری واسه انتقال

سلام دوستان. تو رو خدا اگه راهکاری برا یبوست دارید به من بگید. من واقعا کلافه ام. دیگه نمیدونم چی کا ...

حتما خاکشیر و تخم شربتی بخور با اب ولرم درست کن . شربت لاکسی ژل هم خوبه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم یادته چند روز پیش ازتون پرسیدم روز پانکچر، اگه نمونه خوب نبود میشه تسه کرد یا نه.. اتفاقا دکتر ...

من سه شنبه که پانکچر شم همسرم احتمال تسه هست بهتون میگم شرایط چطوری بوده نگران نباشید ایشالا هممون مشکلاتمون حل میشه

من که امروز رفتم مرکز به من گفتن اگه روز پانکچر بخواد تسه بشه یه همرام میخواید

بچه ها کمککککککک  😭😭 من ۷ روز ک از جواب مثبتم میگذره الان رفتم دسشویی لکه های قهو های اومد دس ...

سلام عزیزم شیاف پروژسترونت رو 2 برابر کن و استراحت داشته باش اصلا نگران نباش عزیزم فقط فعلا برای دستشویی بلند شو 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین