2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخداگیج شدم ترلا جان ..من بیمارستان مادرکودک شیراز زیرنظردکترکرامتی هستم ...ایندفعه که دوباره شروع ک ...

عزیز دلم بابت لکه بینی خیالت راحت همه ما که ای وی اف شدیم طبیعه که لکه داشته باشیم. مخصوص که ما دوقلو هم داریم. یه چیزی میگم خیالت راحت شه منم اینجا با حرفای بچه ها اروم شدم چون دیدم خیلیا مثل من بودن. من طوری خونریزی کردم که فقط می لرزیدم خون قرمز و تازه عین پریود طوری که ازم میریخت. خدا رو شکر بچه هام هم سالمن و حتی هماتوم هم نداشتم پس از این نظر استرس نگیر 

برای انوکسا و آسپرین هم هر چی دکترت میگه انجام بده ایشالله که برات همه چی به خوبی پیش میره نگران نباش

تو چی؟خوبی؟

فقط سینه درد دارم و هر از گاهی درد پریودی.

حس خیسی هم میکنم که فکر میکنم پری شدم ولی وقتی چک میکنم هیچی نیست.

تا بخوایم مامان بشیم قبلش یه دور خل میشیم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
 وای دختر چقدر سونورفتی من که فقط۷هفته رفتم و بس.شوهرم میگه منفی باف نباش وزیر بارحرفام نمیره ...

می گم که از من وسواسی تر که نیستی پس خیالت راحت همه چی خوبه خدایی که داده نگهدارشون هم هست.

منم دارم سعی می کنم از این فکرای منفی بیرون بیام مخصوصا وقتی میام اینجا و می بینم خیلی ها مثل من بودن  

قربانت دلارام جان   بله.بالاخره منم مامان شدم شکر خدا.۸ هفته ام.شما هم به سلامتی بارداری؟ &nbs ...

مبارک باشه عزیزم. آره خدا رو شکر با سومین انتقال و آخرین جنینام مثبت شدم. من تازه اول راهم پنج شنبه اولین آزمایشم بود و فردا هم دومین آزمایشم. ان شاالله که فردا هم آزماشم خوبه 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
راستی عزیزم منم لک بینی دارم نگران نباش انگار همه لکبینی داشته و دارن.مخصوصا تو دوقلوشایع هست.من اسپ ...

ممنون گلم جواب دادی..آره هفته۷رفتم الهی شکرهمه چی خوب بود.۱۰هفته هستم

می گم که از من وسواسی تر که نیستی پس خیالت راحت همه چی خوبه خدایی که داده نگهدارشون هم هست. منم دار ...

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی توکل برخداانشاالله خداتاآخرش کمکمون کنه

مرسی گلم که گفتی....خوب پرولاکتین ۵۰۰ که خیلی بالاست ..رنج نرمال ازمایشت چند بود؟.....اخه پرولاکتین ...

رنج ‌آزمایش من ۱۰۰ بود و من ۵۰۰ بودم 

دوسین نمیخورم و عوارض ش رو نمیدونم والا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مرضیه فریمانی کلینیک امید همدان

عزیزم دکترت دانشیار دانشکده علوم پزشکی همدانِ

و کارش رو بلدِ

انشالله به زودی مامان میشی

وای دختر چقدر سونورفتی من که فقط۷هفته رفتم و بس.شوهرم میگه منفی باف نباش وزیر بارحرفام نمیره ...

یه سوال دارم عزیزم. هفت هفته به حساب خودت بودی که رفتی سونو یا قبلش سونو رفته بودی و بر اساس اون هفت هفته بودی؟ 

آخه من بهم گفتن دو هفته دیگه برو سونو که بحساب خودم میشم هفت هفته.یعنی اون موقع قلبش رو هم میبینم؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه خداروشکر مشکا خاصی ندارم راستی میدونی ازمایش پرولاکتین و... کی باید بدم ؟همون دو پریود؟ راستی الا ...

هر وقت میتونی پرولاکتین رو بدی فقط یک شب قبل نزدیکی نداشته باش و سینه ها هم آزاد باشن سوتین نپوش

۲ تا ۳ ساعت هم باید از خوابت گذشته باشه

و اگه تا آزمایشگاه پیاده میری تند تند نرو یا نیم ساعت تو صندلی ازمایشگاه بشین فشارت تنظیم بشه

اینا نکات مهمی هست

ویتامین ها رو پرولاکتین تاثیر ندارن خیالت راحت

مشکل از کیت آزمایشگاهی هست عزیزم، اونی که تو سونو روز دوم _ سون پریود نشون میده و بهش نزدیکتر هست در ...

مرسی عزیزم 😘😘الان از کجا بفهمم کدومش درسته اصلا میترسم دوتاشم اشتباه باشه اخه دو آزمایشگاه مختلف رفتم الان کدوم آزمایشگاه برم دقیق تر