2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳ ساعت خوابیدم البته حرف دوستمونم درسته اول و اخرش خدا باید بخواد اینا فقط تجربه های شخصی هر کدوم ...

دقیقا درست میگین .من دو دفعه اول همون روز اول اومدیم شهرمون اما دفعه سوم اینقد ترسیدم گفتم دو روز بمونیم بعد بریم. ولی خب دوستم همون روز انتقال با اتوبوس مسیر شش یساعته رفته شهرشون شکر خدا مثبت شده اونم. اینا فقط کاراییه که ما واسه احتیاط انجام میدیم که بعدا خودمون رو سرزنش نکنیم. ولی خب وسواس نباید داشته باشیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من نه هنوز میکرو نکردم  مشکل ماهم dfi۳۵هست فعلا که شرایط میکرو ندارم

ایشالله که شرایط جور میشه میری....با هم میایم خبر خوبو میدیم بهم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کی انتقال داری عزیزم؟ مطمئن باش مثبت میشی. من انکسپارین میزدم روزی دوتا امپول پروژسترون و اسپرین

انشاللللللله ❤️

من فعلا دارم استرادیول و ویتامینDوEوفرتیل سی ام استفاده میکنم 5ک میرم واسه سونو گرافی ک میشه 12پریودی آنوقت انتقال مشخص میکنن. 

من دفعات قبلو فقط امپول پروژسترون بهم میداد. 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
جدی میگی؟خوب چطوری dfi رو درست کنیم؟با ویتامین؟

بستگی به علتش داره.ممکنه کمبود هورمون باشه که امپول هاش ام جی هفته ای یکی دوتا میدن.یه درمانش ویتامین درمانی هست که اکثرا خارجی میدن.من یه مطلبی هم خوندم که ژل رویال اصل خیلییی موثره حتی بافت بیضه رو ترمیم میکنه

همسر من از این قرص های  جوشان ویتامین سی خیلی استفاده میکنه ولی کلم بروکلی رو نمیدونستم حتما می ...

خاهش میکنم عزیزم.انشاله شماهم زود باردار میشین به حق این روزای عزیز

دکتر آزمایشنوشت یا همینجوری تست میگیرن؟تست حلق بود؟

حلق وبینی باهم 

اره گلم دکتر نوشت

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
بستگی به علتش داره.ممکنه کمبود هورمون باشه که امپول هاش ام جی هفته ای یکی دوتا میدن.یه درمانش ویتامی ...

فدات بشم عزیرم...مممنون ....همسرم از المان کپسول ژل رویال اورده...ولی موند تو یخچال نخوردم....الان نگاه کردم تاریخش یه ماه گذشته به نظرت میشه استفاده کرد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم عزیرم...مممنون ....همسرم از المان کپسول ژل رویال اورده...ولی موند تو یخچال نخوردم....الان ن ...

نه‌باباخراب‌نشده

‌عسل‌که‌‌‌خراب‌شدنی‌نیس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻