2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
منم فقط تو نافم یکبار تیر کشید و سینه درد که از همون روز اول داشتم هنوووز هست ولی بسیار دردناکه. دیگ ...

منم دنبالش نیستم زیاد چون میگن علایم بعد مثبتی میاد

آره دیکه منفی میشه الان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزییییزم. ۲۰ساله ای؟! خیییلی وقت داری پس

آره عزیزم.چی بگم ان شاالله خدا ناامیدم نکنه.دلم می خواد زود مامان شم☺️

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسطه نداشتم خود ماما هماهنگ میکرد تلفن ایشون رو میفرستم براتون

دستت دردنکنه گلم..ممنونم.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من اولین انتقالم بود  اره جنین دارم  من اصفهان میرم عزیزم  من میخوام این دفعه که خ ...

به سلامتی عزیزم.

انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیوفته عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست.
آره عزیزم.چی بگم ان شاالله خدا ناامیدم نکنه.دلم می خواد زود مامان شم☺️

کار خوبی میکنی. منم بعد ازدواج خیلی دلم میخواست ولی همسرم میگفت زوده و راضی نمیشد. ۳سال بعد ازدواج بالاخره رضایت داد که بعدش دیدیم نمیشه و بعد کلی اقدام و آزمایش فهمیدیم مشکل داره.

وقتمون خیلی الکی تلف شد

هنوزم ته دلم ازش ناراحتم که باعث شد این همه عمرم هدر بره ولی خب بهش نمیگم. اون که نمیدونست اینجوری میشه...

امان از زندگی...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
منم جدیدا مریض نصر شدم برو پیش مرکز مام

عزیزم میشه بپرسم چن سالتونه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
منم دنبالش نیستم زیاد چون میگن علایم بعد مثبتی میاد آره دیکه منفی میشه الان

ما امروز چندم میشیم؟ هشتم یا نهم؟

هر کدوم بود نباید لااقل یه هاله مینداخت؟!🤔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
کار خوبی میکنی. منم بعد ازدواج خیلی دلم میخواست ولی همسرم میگفت زوده و راضی نمیشد. ۳سال بعد ازدواج ب ...

آره عزیزم ما چون بچه نمی خواستیم من گفتم بریم آزمایش بدیم مطمئن شیم مشکلی نداریم که دیدیم شوهرم آزو اسپرمه و بعد سونو گرافی فهمیدیم مادرزادی لوله انتقال اسپرم نداره یعنی اسپرم تشکیل میشه ولی خارج نمیشه و دکتر گفت تنها راهمون میکروئه ماهم گفتیم پس زودتر اقدام کنیم

عزیزم شوهرتم که نمی دونست اینجوری میشه ان شاالله مثبت میشی 

مشکلتون چیه؟

تو مام علاوه بر دکتر خوب دستگاه هاشونم خیلی خوبه و جنین شناسشونم خیلی خوبه.برا اهدایی ها هم سخت میگیرن و حتما باید شرایطش خوب باشه‌.اینقدررر اونجا اهدایی مثبت هست

مرسی عزیزم. الان اینترنتی نوبت گرفتم. زده برام 10 آذر میشه حضوری برم زودتر نوبت بهم بده؟

عزیزم دکتر نصر خودش ویزیت نمیکنه میخایی از دکترای دیگه بگیر زودتر ویزیت شی فقط عملهاتو بگو دکترنصرانجام بده

ما امروز چندم میشیم؟ هشتم یا نهم؟ هر کدوم بود نباید لااقل یه هاله مینداخت؟!🤔

هشتیم عزیزم

نه گلم اگه بلاست باشه نه یا ده هاله میندازه.

واسه ما الان زوده بیبی چک فقط استرس وارد میکنه.

بعدشم یه خانومی بود تو مرکز میگفت روز ۱۵ بیبی زدم منفی بود روز ۱۶ بتاش ۱۰۰۰ بود و دوقلو

خدا باید بخواد

مرسی عزیزم. امروز نوبت گرفتم

خاهش میکنم عزیزم انشاله همون بار اول مثبت میشین.به نظر من تنها مشکل مام اینه که تقویتی نمیدن قبل تخمک کشی.فک کنم به مردا هم نمیدن.فقط حتما حتما خودتون تقویتی استفاده کنین