2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
عزیزم پس شما درک میکنین حال دیروز من رو خیلی واقعا سخته انتقال دومم بود. متاسفانه دیگه جنین ندارم. ...

من اولین انتقالم بود 

اره جنین دارم 

من اصفهان میرم عزیزم 

من میخوام این دفعه که خواستم انتقال بدم هم هیسترو کنم هم خراش هم آزمایش ایمنی انعقادی بدم که جنین هام هدر نره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا سعی استامینوفن رو وقتی دیگه شرایط قابل تحمل نیست استفاده کنی و موقع تب همین😉😉😉

وای من دیشب انقدر سرم درد میکرد استامینوفن ۵۰۰ خوردم بار دومم هست😮😮

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یه سوالی من ۵ روز پریودم عقب افتاد چی کار کنم زودتر اوکی بشم که واسه ماه دیگه میخوام برای انتقال برم ...

منم پریودم عقب افتاده  طبیعیه عزیزم

راستی شما چند تا تخمک داشتی چند تا برات جنین تشکیل شد؟

ممنونم عزیزم دلم اره خدا خودش شاهد چقد سختی کشیدم دوتا بیشتر جنین ندارم تورو خدا برام دعا کنین خدا د ...

کاش پیش نصر میرفتی ..یعنی فقط و فقط این دوتا تخمک برات موندن ؟ یعنی دیگه فولیکول نداری؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ن عزیزم مریض فریمانی کلینیک امید همدانم 

فریمانی رو ولش کن دختر برو تهران زیر نظر نصر باش

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
به نظر شما من که تعیین جنسیتم سه تا بارداری طبیعی هم داشتم دوبار انتقال دادم منفی شدم دلیلش میتونه ر ...

شهزاده جون اشتباه نکن تا کی میخوای دست این دکترای خنگ همدان هورمون بگیره بدنت .من مریض یاونگی بودم همدان اولین ای یو ام منفی شد رفتم تهران پیش نصر

سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم من دومین انتقالم با دکتر معینی منفی شد. دیگه جنین هم ندارم. شما که تجربتون ب ...

منم جدیدا مریض نصر شدم برو پیش مرکز مام

شما امروز علایمی ندارید؟ من صبح دور نافم درد میکرد با طرف راست شکمم درد میکرد زیر شکمم گرفته بود ال ...

منم فقط تو نافم یکبار تیر کشید و سینه درد که از همون روز اول داشتم هنوووز هست ولی بسیار دردناکه. دیگه دنبال علائم نیستم چون خیلیا میگن علائم خاصی نداشتن.

از پس وسوسه بر نیومدم بی بی زدم فعلا منفی بود😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مرررسی دوست خوبم ، منم ناراحتم ولی انسان به امید زنده است . ❤❤❤❤ شما هم حتما خبر بده اگه باردار بودی ...

حتما عزیزم ب امید اون روز ک همه مون با خبر خوش بیایم👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من تازه شدم ۳۱ نه پایینم نیستم اما ذخیره تخمدانم ۵.۹ . همسرم تعدادش ۲۰۰میلیون بود و دی اف ای۳۱ بعد ر ...

عزیزم هر بار عدد دی اف ای رو از کجا میفهمید؟ تانل میدین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻