2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان الان شروع کنم؟

اره خیلی خوبه ببین بنطر من تو اینیستا بگرد جاهایی که کلاس دارن برای بارداری بهشون دایرکت بده بگو کلاس نرفتی و چند هفتته چه ورزشایی بکنی باز کمکت می کنن و اصولی میری جلو ولی حتما پیاده روی و بکن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@زینبی_بابا     سلام زینبی جان من امروز پانکچر کردم الان چی بخورم با اینکه هفت تا تخمک ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله همه شون جنین های عالی بشن برات گلم

عزیزم روزی 7_8 تا سفیده تخم مرغ بخور، و کلا غذاهای گوشتی، شیرینی و برنج کمتر، آبمیوه طبیعی و مایعات خیلی زیاد بخور گلم، و کاهو و روغن زیتون برای جلوگیری از یبوست 

اگر هم تهوع شدید، افزایش وزن یهویی و ناگهانی، افزایش سایز سریع، کم شدن و تیره شدن ادرار علائم خطر هست که اگر دچار شدی، سریع برو بیمارستان 

نچرال و پی آر پی چی هست؟ خودم میتونم پیشنهادش بدم؟

بله گلم خودت میتونی پیشنهاد بدی 

انتقال با سیکل نچرال یعنی بهت استرادیول ندن و بذارن آندومتر با روند طبیعی بدن خودت رشد کنه

و prp یعنی خون شما رو میگیرن و تو سانتریفیوژ میذارن و قسمت مورد نظر رو جدا میکنن و مثل iui داخل رحم تزریق میکنن و برای ضخامت کم خیلی کمک کننده هست برای لانه گزینی هم کمک کننده هست

من قبل از لاپرا خییییلیییی درد داشتم و درحدی که بعضی وقتها پریود میشدم از درد کارم به بیمارستان میکش ...

عزیزم لاپرا برا چی انجام داری؟ واسه اندومتریوز یا چسبندگی ؟

منم پریودیام درد داره ک 4-5 تا شیاف میذارم ولی بهم نگفتن اندومتریوز یا چسبندگی دارم البته توسونوهام

Prp خون خودت رو میگیرن تو ازمایشگاه پلاسما جدا میکنن و دکتر به رحمت تزریق میکنه چند روز قبل انتقال د ...

درد اینا نداره؟هزینش چقدره ؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بله گلم خودت میتونی پیشنهاد بدی  انتقال با سیکل نچرال یعنی بهت استرادیول ندن و بذارن آندومتر ب ...

چ عالی پس چرا خودشون انجامش نمیدن؟

اینسری رفتم حتما میگم

عزیزم من از ۱۴ سالگیم که اولین سونوگرافی رو دادم آندومترم ۳بود و هیچوقت بالاتر از اون نرفته

اینسری ک ۵شد با استرادیول بنظرم عالی بود

ولی حتما prpرو میگم مرسی که هستی زینبی جون😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم شما برای  درمان آندومتریوز،لاپاراسکوپی کردی؟ من تیر لاپارا شدم چون کیست داشتم و‌چسبندگی ...

نه گلم من لاپرا نکردم 

ولی به نظر منم دکترت راست میگه، حتما خوب میشی 

اگر باز هم مشکل داشتی یه دکتر جدید برو برای بررسی