2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟  منم تهرانی نژاد رو نمیشناسم ولی شنیدم خوبه  و اینکه برای پانکچر آمپول ...

سلام عزیزم زینب جان خیلی ناراحتم دیروز 9پری سونو شدم همش 4تا تخمک داشتم تازه گونال زدم سایز تخمک 9 10 12 14 

ذخیره بد نیست 2.8 چرا آنقدر تخمک کم شده دلیل چی میتونه باشه به نظرت دارو هام کم نبوده از روز سه پری 150واحد گونال زدم و صبح ها هم روزی 20واحد سینافکت 

سیکل لانگ خیلی حالم بده به نظرت امکان داره تا شنبه زیاد بشه تعداد یا نه همین 4تا فقط رشد میکنن؟ 

داروهام اضافه کرد گفت به اضافه اون 150واحد گونال 150 امپول پیرگورس بزن و سینافکت قطع کن 

به نظرت 4تا ارزش تخمک کشی داره؟؟ 

سلام تبریک میگم انشالله نی نی ها بچسبن به مامانشون منم فردا پانکچر دارم تو رویان با دکتر تهرانی نژا ...

عزیزم دارو هات چی بود روزی چقدر میزدی میشه دقیق بگی.

چند تا تخمک داشتی تو سونو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا خیلی این ختم رو نذر میکردم رد خور نداشت ، هربار جواب گرفتم... ولی چون سر کار میرم روزهای آخر ...

پس میشه از بقیه هم کمک گرفت...شوهرم همش میگفت من کمکت کنم بذار یه مقدارشو من بگم من دلم نمیومد همشو خودم میگفتم

بهش میگفتم نذر خودمه خودم باید بگم😊

اگه اوابوست منظم خورده نشه چی؟ من بعضی روزا دوتا میخورم، بعضی روزا سه تا

اشکالی نداره به هرحال تاثیرش و توی بدن و تخمکات میذاره ولی اگه مرتب بخوری بهتره

منم یه وقتایی فرتیل اید و یادم میرفت سر وقت بخورم ولی بازم تاثیر خوبش و گذاشت نگران نباش

واسه من ک مشکل ناباروری ندارم، بنظرت فقط اوابوست کافیه؟

اره بنظرم تاثیر اوابوست روی خانمایی که تنبلی ندارن هم هست هرچند روی ماها شاید بیشتر باشه چون ما ممکنه تخمک بی کیفیتمون بیشتر باشه

ببین تو میخوای کلی تخمک بدی برا پانکچر و با آمپول و به صورت مصنوعی اون تخمکا قرار رشد داده بشن،،،چون تنبلی نداری و سالمی یک سری از تخمکات که مطمئنا خوبن اما بازم ممکنه یک سری تخمکات کیفیت آنچنانی نداشته باشن اوابوست بهت کمک میکنه تخمک با کیفیت و خوب بیشتری داشته باشی مثلا بجای ۵تا تخمک با کیفیت ۱۰ تا تخمکت با کیفیت باشن

واسه من ک مشکل ناباروری ندارم، بنظرت فقط اوابوست کافیه؟

ببخشید من یه سری چیزای دیگه یادم رفت چون عجله داشتم

همراه اوابوست،،،ویتامین ای سی و امگا۳ هم بخور من که میخوردم و البته ویتامین دیم چون کم بود شمام اگه کمه حتما بخور..‌پودر اینوفولیک هم خوبه من میخوردم بعضیا میگن فقط کسایی که پلی کیستیکن باید بخورن ولی نظر من این نیست...

همه اینارو با آب فرواووون بخور

تاثیری که آب داره فوق العادست من سیکل قبلم که تو آبان ماه بود و کنسل شد بخاطر سرماخوردگی آب نمی خوردم زیاد اینم خیلی توی بد بودن تخمکام تاثیر داشت

یه سری چیزای دیگه هم هست که میگن برا تخمک خوبه ولی بنظرم هزینه خیلی زیاد میشه دیگه بنظرم با همینا هم نتیجه مطلوب حاصل میشه...موفق باشی😊

عزیزم دارو هات چی بود روزی چقدر میزدی میشه دقیق بگی. چند تا تخمک داشتی تو سونو 

داروم فقط سینال اف ۹۰۰

ستروتاید هم زدم برا جلوگیری از ازاد سازی

تخمدان راستم‌چندتا بالغ داشت ولی چپم کوچیکه تخمکاش

دیگه توکل بخدا

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
داروم فقط سینال اف ۹۰۰ ستروتاید هم زدم برا جلوگیری از ازاد سازی تخمدان راستم‌چندتا بالغ داشت ولی چ ...

سینال روزی چقدر میزدی؟؟ 

منم رویان میرم دیروز سونو روز 9بود کلا 4تا تخمک داشتم یه طرف یه 14اونطرف 12 9 10 بود سایزش