2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم من امریکا انجام دادم، ۳ بار تا حالا انجام دادم ، سیکل چهارمم هم بزودی هست. نه اصلا نگران نباش ...

عزیزم نظر جنین شناسی ک مشاوره رفتم همین بود میگفت جنینی ک بلاست نشه، با انتقال سه روزه هم نمی مونه.

خب وقتی جنینای من بلاست نمیشن تکلیف چیه😢 ؟ چرا بعضیا با سه روزه و هچینگ باردار شدن؟ یعنی اینا کسانی ان ک اگه میزاشتن، جنینشون پنج روزه هم میشد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اوابوست برا همه چی خوبه هم کیفیت هم تعداد بخصوص کیفیت...حتما اگه میتونی بخر بخور وقتی تو کیفیت اثر ...

اگه اوابوست منظم خورده نشه چی؟ من بعضی روزا دوتا میخورم، بعضی روزا سه تا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسم فرتیل پلاست و نشنیدم عزیزم...خودم فرتیل اید خوردم ولی بنظرم همه اینا یه طرف اوابوست یه چیز دی ...

واسه من ک مشکل ناباروری ندارم، بنظرت فقط اوابوست کافیه؟

عزیزم نظر جنین شناسی ک مشاوره رفتم همین بود میگفت جنینی ک بلاست نشه، با انتقال سه روزه هم نمی مونه. ...

من از دکترم خواستم ۳ روزه انتقال بده ،  یکبار شانسمون رو امتحان کنیم. دکتر قبلیم نمیکرد این کار رو، این دکترم میگه درسته که علم این رو میگه اما شاید شاید بدن شما راز خودشو برای کمک جنین به بلاست شدنش داشته باشه. گفته اینبار چند تاشون رو سه روزه انتقال میدیم ولی بقیه رو باز باید صبر کنیم بلاست بشن و بعد فریز کنیم.

امیدوارم که خدا بخواد و هم شما و هم من به این آرزومون برسیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان جنین بلاست یعنی همون چندروز بعد تخمک کشی تبدیل به بلاست میشه یا از فریز درمیاد تبدیل به بلاست ...

هر دو مدل رو انجام میدن

عزیزم نظر جنین شناسی ک مشاوره رفتم همین بود میگفت جنینی ک بلاست نشه، با انتقال سه روزه هم نمی مونه. ...

منهم مثل شما واقعا موندم که چی بهتره... ولی چیزی که دکتر میگه اینه که اونی که ۳ روزه انتقال داده و باردار شده، اگر همون جنین رو تو آزمایشگاه نگه میداشتند هم بلاست میشد

به نظرم اگر قصد داری دوباره پانکچر کنی پیش یه دکتری برو که فرش ۳ روزه انتقال بده

شما هایپر شدی دفعه قبل؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
واسه من ک مشکل ناباروری ندارم، بنظرت فقط اوابوست کافیه؟

گلم منم مشکل ناباروری ندارم همیشه همه چیز عالی هست تو آزمایشها و ... ولی فقط بخاطر تخمک من هست که جنینها بلاست نمیشن. کیفیت تخمک پایینه و این هیچ جا مشخص نبود.

فکر کنم قبلا گفتم بهتون مشکل اصلی ما اسپرم بود اما حتی با اسپرم اهدایی هم تعداد زیادی از جنینها بلاست نشدن

برای همین ویتامین و اوابوست رو حتما استفاده کنید حتی اگر ظاهرا شما مشکلی ندارین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من از دکترم خواستم ۳ روزه انتقال بده ،  یکبار شانسمون رو امتحان کنیم. دکتر قبلیم نمیکرد این کار ...

آمین

امیدوارم بخواست خدا نتیجه مثبت بگیریم

منم اینبار اگه جنین تشکیل شد سه روزه انتقال میدم. چون سری قبل همه جنینام بین سه تا پنج روز اوت شدن.

منهم مثل شما واقعا موندم که چی بهتره... ولی چیزی که دکتر میگه اینه که اونی که ۳ روزه انتقال داده و ب ...

آره عزیزم سری قبل مرکز اصفهان بودم هایپر شدم. اینبار رویان میرم و دکتر گفته بالای ده تا تخمک، جنینا فریز میشه.

قطعا اینبار فریز انتقال میدم

تنها راه جلوپام همینه

نه انتقال فرش و نه بلاست میتونم داشته باشم

گلم منم مشکل ناباروری ندارم همیشه همه چیز عالی هست تو آزمایشها و ... ولی فقط بخاطر تخمک من هست که جن ...

باشه عزیزم، فعلا ویتامین و اوابوست میخورم

بله یادمه درجریان کارت هستم...و اینکه میگی نظرشون در مورد بلاست شدن، کیفیت تخمک هست.

جنین شناسی ک باهاش صحبت کردم. همه ی نظراتش مشابه جنین شناس شما بود.. منتها ب من گفت کیفیت تخمک خوبه و تنها دلیلش اسپرمه

یعنی با بررسی آزمایشگاه و لقاح نمیشه کیفیت تخمک رو متوجه شد فقط باید با اسپرم سالم لقاح بشه ک متوجه کیفیت تخمک بشن؟ 

خانما من هفته پیش پانکچر کردم ولی هایپر نشدم یکم دلم باد کرده چی کنم خوب شه

دوغ و کشک، سفیده تخم مرغ آب پز فراوان بخور.. دکتر من میگفت کشک رامک روزی چند قاشق بخور

کلا پروتین برای هایپری خوبه

@زینبی_بابا     زینب جان سلام یه عرض طولانی دارم خدمتتون  من انتقالم منفی شد متاسف ...

طوطیا جون امیدوارم انتقال دوم باردار بشی، احساس کردم روحیه ی خوبی داری. خداروشکر ک اینقدر محکمی. درمورد اینکه دوتا جنین انتقال بدی هم پرس و جو کن. اینجا بچه هایی ک دو یا سه تا بلاست انتقال دادن باردار شدن.

عدد tsh قبل انتقال چ مدت طول کشید بیاد پایین؟

باشه عزیزم، فعلا ویتامین و اوابوست میخورم بله یادمه درجریان کارت هستم...و اینکه میگی نظرشون در مورد ...

متاسفانه تا با یه اسپرم دیگه امتحان نشه نمیشه صد درصد فهمید

همه هم امکانش رو ندارن که امتحان کنند 🙁 تنها راهش اینه که شما هم ویتامینها و سبک سالم زندگی رو انجام بدین که به کیفیت کمک کنه

من قبلا ۱۰ تا و ۹ تا تخمک داشتم با مصرف ویتامینهایی که گفتم به ۲۰ تا و ۲۲ تا رسید.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببخشید این ال کارنتین تو برگش نوشته برایه کسانی که کم کاری تیرویید دارن تداخل داره به نظرت اگه قرص ت ...

ليوتيروكسين با خيلي چيزها تداخل داره من خودمم ميخورم ٧ ساعت بعد از خوردن ليوتيروكسين بخوري تداخل نداره ديگه