2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام شب همگی بخیر... من قراره آبان ماه جنین فریز شده انتقال بدم.پریودی قبلی دکتر بهم یه قرص داد که گفت از روز دوم پری تا 28 شب مصرف بشه. حالا الان هرچی سرچ میکنم میبینم این قرص برای درمان اندزمیومتر هستش. اگه درست تلفظ کرده باشم... درصورتی که خوشبختانه نداشتمش. میگم نکنه اشتباهی داده!!؟ اسم قرص "اندورین آی اچ(دینوژست) لطفا اگه کسی قبل از انتقال مصرف کرده این قرص و بگه خیالم راحت بشه❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یه سوال جنین سه رو هچینگ میکنن یا باید بلاست باشه؟؟ ممکنه جنین از بین بره با هچینگ؟؟

هم جنین سه روزه رو میشه هچینگ کرد هم بلاست و...نه هچینگ اصلا باعث از بین رفتن جنین نمیشه برعکس شانس از بین نرفتن و گرفتنشو بیشتر میکنه

هم جنین سه روزه رو میشه هچینگ کرد هم بلاست و...نه هچینگ اصلا باعث از بین رفتن جنین نمیشه برعکس شانس ...

ممنون از جوابت عزیزم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

دوستای بامحبتم مجردا و متاهلا مامان ها و باباهای مهربون میشه دعام کنید منم مادر بشم یا معلم بشم دلم دل خوشی میخواد با اینا جور میشه لطفا امضام رو بخونید عزیزان دل

انشالله اجرتون با سیدالشهدا برای گرفتن حاجتم دعا کنید خدا حاجتتون رو بده صلوات لطفا التماس دعا

تشکر از مهربونیتون

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........
عزیزم ان شاالله ایندفعه باردار میشی یه سوال شما که منفی شد خونریزی یا لکه بینی داشتی یا نه

نه اصلا لک ندیدم 

پاک پاک 

علائم هم نداشتم اصلا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانما من امشب ساعت ۸پریود شدم دکترم گفته سومت بیا برا سنو به نظرتون شنبه سومم میشه یا چهارم&nbs ...

سلام عزیزم شما هم میخواین ای وی اف شروع کنین؟

منم دکتر گفته دومین سومین روزه پریودت بیا

@زینبی_بابا    

زینب جان سلام یه عرض طولانی دارم خدمتتون 

من انتقالم منفی شد متاسفانه

کیفیت جنین هام خوب بود جوری که هر کدوم داخل نی جداگانه گذاشتن و نظرشون این بود یکی انتقال بدم 

منم یه دونه بلاست انتقال دادم 

رحمم هم روز دوازه گفتن A 8.9 که دکترم گفت عالیه

دارو هم انوکسا و اسپرین و فرتیل سی ام و استرادیول و ویتامین دی داشتم 

انتی تی پی اوم بالاست حدودا 460 که زیر نظر دکتر غدد لوتیروکسین میخورم و قبل انتقال 1.5 بود تی اس اچم

این شرح حالم حالا سوالام 

1-سریع برم تو سیکل انتقال بهتره یا به بدنم استراحت بدم چندماه؟؟

2_ میخوام در خواست هیسترو و خراش بدم تظرتون چیه در مورد هیسترو ؟؟

3_ و اینکه چون انتی تی پی او بالاست میگم ازمایش ایمنی انعقادی بدم ولی از طرفی شنیدم بعضی دکترا به سرم ای وی ای جی اعتقاد ندارند نظرتون باز جیه ازمایش بدم 

ببخشید که وقتتو گرفتم 

مرسی مهربون

اره عزیزم الهی که خدا قسمتت کنه ایشالله 

کار خدا رو ببین...❤❤انشاله صحیح و سلامت بیان بغلت 🙏🙏

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه اصلا لک ندیدم  پاک پاک  علائم هم نداشتم اصلا

هیچی علائم نداشتی ؟درد تخمدان هم نداشتی درد زیر دل؟؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
هیچی علائم نداشتی ؟درد تخمدان هم نداشتی درد زیر دل؟؟

دائم نه مثلا هر دو سه روز یه بار در حد چند دقیقه 

کلا علائم خاصی نداشتم 

عههه ..منم دوتا سقط داشتم ...جهش هتروزیگوت دارم ...پروائین سی نرمال بود ـانتی ترومبین تو یه ازملیشم ...

دکترم فرستاد متخصص خون برام تجویز کرد 6000 رو