2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر اينوفوليك يا   Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)  Dhea روزي75 ميلي گر ...

مرسی عزیزم ،میگم شما ذخیره تون کمه که dhea مصرف میکنید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم. چرا تا هفته بالاتر نمیشه؟ آخه من اون موقع ک باردار بودم ب پرنالوژیستم گفتم ، گفت نه به ...

والا من با دکتر مشفقی که صحبت می‌کردم (اونم پریناتولوژیست هست) میگفت میزان خون رسانی تا هفته 28 تثبیت میشه و بعدش عملا کمکی نمیکنه

اما دلیل دیگه احتمال زایمان زودرس در سه ماهه سوم هست که چون آسپرين طولانی اثر هست در موارد اورژانس کار دستشون میده و کنترل مادر رو پیچیده میکنه، پس بهتره با انوکسا جایگزین بشه که کوتاه اثر هست 

کلا روش بی حسی اپیدورال و اسپاینال اگر داروی ضد انعقاد مصرف شده باشه کنترا اندیکاسیون داره به دلیل ریسک هموراژی در محل ورود سوزن به کانال نخاعی و مجبور میشن بیهوش کنن که خب در اولویت نیست

مرسی عزیزم شکر بد نیستم مرسی از احوال پرسیت 😘 ذخیره  یادم نی  اینسری  تو مطب   ...

پس اگر ذخیره بالا نداری کاش بری دکتر نصر نظر اون هم بپرسی، من از یه متخصص زنان شنیدم تعداد سیکل هایی که میشه یک نفر در طول عمرش لتروزول یا کلا کلومیفن مصرف کنه 6 دفعه هست، و الزاما هم پشت سر هم نیست 

به نظرم ذخیره ات رو هدر نده و با رعایت اصول بهداشتی سیکل جدید رو به محض آمادگی روحی شروع کن عزیزم

مرسی عزیزم ،میگم شما ذخیره تون کمه که dhea مصرف میکنید ؟

عزيزم dhea براي كيفيت تخمك هست بخصوص در سنين بالاي ٣٥ سال ، گرچه شواهدي هم هست كه ممكنه از كاهش ذخيره تخمدان جلوگيري كنه اما براي بهبود كيفيت تخمك معجزه مي كنه 

اینو خودمم فهمیدم  به خدا که اگر کم کاری کنند این دکترا  خدا ازشون  نگذره 😭

آره گلم منم سر همین قضیه پول دوستی مشکل پیدا کردم با دکتر اطفال ها، نمیگم پول نگیرن، نه حقشونه ولی از ویزیت vip و کوفت و زهر مار لجم میگیره... 

بالخره همه جا خوب و بد هست 

ان شاالله کارمون به خوبهاشون بیفته 

والا من با دکتر مشفقی که صحبت می‌کردم (اونم پریناتولوژیست هست) میگفت میزان خون رسانی تا هفته 28 تثبی ...

آهان.برای سزارین.

من هم آنوکسا داشتم هم آسپرین داشتم.

که آنوکسا آخراش شد ، هپارین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آهان.برای سزارین. من هم آنوکسا داشتم هم آسپرین داشتم. که آنوکسا آخراش شد ، هپارین.

آره گلم هم سزارین هم طبیعی، چون تو هر دو فرایندهای منجر به خون ریزی هست، مثل همون خروج جفت و ریزش دیواره رحم بعد از 9 ماه 

فکر کن بدون داروی ضد انعقاد خون شدید میاد، دیگه اگر نباشه دور از جون خطر مرگ هست، البته با آمپول ویتامین k  و تمهیدات دیگه کنترل میشه ولی باز هم ریسکه و استفاده از انوکسا سیف تر هست

رویان که آسپرین ندادن ولی من چون دوتا انتقال قبلم توی شهرستان آسپرین داشتم برام عجیب بودن چرا رویان ...

بسلامتی عزیزم 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پس اگر ذخیره بالا نداری کاش بری دکتر نصر نظر اون هم بپرسی، من از یه متخصص زنان شنیدم تعداد سیکل هایی ...

مرسی،که با حوصله  جواب میدی عزیزم خدا خیرت بده  ایشالا  هر چی از خدا میخوای بهت بده هرچند لایق دعا کردن نیستم چون اگر بودم بعد این همه  لیاقت مادر شدن  بهم میداد  خودم به نصر حس خوبی دارم ماه دیگه  وقت بگیرم  ازش میخوام یه کم  روحیه ام بهتر بشه این داروها  کوفتی از بدنم  بره و پریود منظمه  ولی خوب چند دوره بگذره  بهتره  بازم ممنون 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
یعنی حین انتقال سونو میکنن تا ببینن دقیقا کجا جنین رو آزاد کنن. من دکترم طرازی بود ، ولی بدون سونو ...

والا من اصلا متوجه  نشدم اگرم اینکارو کردن نمیدونم  مرسی از توضیحت 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊