2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب بنظرم یکم بحث مالیش اینجا میاد وسط. میتونی بپرسی ازش هزینه انتقال چقدر میشه و بعد با هزینه هایی ...

اصلا حسم منفی نیست درواقع نمیتونم صدرصد تصمیم بگیرم فقطم بخاطر حرف دکتر که گفت احتمال گرفتن کمتره وگرنه خودم قبل اینکه بدونم یدونه انتقال نمیدن یا میگن درصد کمتره میخواسم کلا بگم برام یدونه انتقال بدن که یوقت دوقلو نشه چون دوست دارم تک باشه و دوقلو کلا نمیخواسم. درنهایت احتمالا استخاره کنم ولی درکل خودم از خدامه یدونه انتقال بدم فقط میگم حرف دکتر باعث دودلیم شد ولی بعضی جاها فقط یدونه انتقال میدن و میگن بهتره ولی دکتر عارفی انگار خیلی با یدونه حال نمیکنه🙃

در اندک من تویی فراوان یارب..
بنظر من همونو انتقال بده عزیزم بخار بگیره باهمون میگیره نخاد بگیره با 4 تا نمیگیره توکل کن و شانستو ...

مرسی عزیزم بله واقعا درسته خواست خدا خیلی مهمه الهی خدا برای هممون بخواد

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیرم برای من هم ضخامتم پس رفت میکرد مثل شما بعد هستروسکوپی کردم یه لوله ام رو بستن ....دکترم گفت چو ...

ممنون عزیزم از جوابت .. 

من تا حالا چندین بار توی سیکل انتقال رفتم اما بخاطر مناسب نبودن ضخامت رحم کنسل شده ..دیگه واقعا افسرده شدم خیلی حالم بده ...

من کورتاژ داشتم همش میگم نکنه بخاطر اونه اینطور شدم ...

شما با همون ضخامت ۶ باردار شدید؟؟؟ 

علائمی از عفونت داشتید؟؟ 

چندم سیکل هیستروسکوپی انجام دادی؟؟ 

همون ماهی که هیستروسکوپی انجام دادی انتقال دادی؟؟

ببخشید سوالم زیاده 🤭🤭 خیلی ذهنم مشغوله کسی نیست جواب سوالامو بده دکتر خیر ندیده مم یکساله نیستش خدا لعنتش کنه فقططط 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

[QUOTE=158332491]@زینبی_بابا     زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو بذار زمین بعد ج ...[/QUO

ماشالله عزیزم خدا میخاد برات جبران کنه ان شاءالله چند قلویه .... واسه منم دعا کن عزیزم

یه بسته ۷ تایی هم دارم که تعیین جنسیت نشدن دیگه احتمال نهایتا یه دونه اونجام باشه 😐شایدم نباشه  ...

سلام عزیزم

خوبی؟؟

چطور هایپر نشدی!!!

خیلی تعجب کردم!

من غصه دارم برای پانکچر 

چه داروهایی قبل پانکچر مصرف کردی و بعدش چیکار کرد هایپر نشدی میشه بگی؟

[QUOTE=158332491]@زینبی_بابا     زینبی جووون من یه سوالی دارم فقط تورو خدا ماهیتابه آنارو ...

ممنون عزیزم نمیدونم والا هرچند تا بده خدا رو سر ما جا داره فقط سالم و سلامت باشه...

چشم عزیزم اگه قابل باشم دعات میکنم حتما...انشاالله به حق امام حسین بزودی زود خدا آرزوتو برآورده کنه و فرزند سالم و صالح بذاره تو دامنت