2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها اینقد ناراحتم دارم میمیرم امروز انتقالم بود اما کنسل این همه دارو این همه بدبختی هیچی ب ...

عزیزم مطمئن باش مصلحتی بوده ...من دقیقا یه سال پیش انتقال داشتم موقع انتقال دکتر هی میگفت خودتو شل بگیر ..آخرم بی حسی زدن ...انتقال هم گرفت ولی 6هفته بدون دلیل سقط شد خودم حسم اینه از اول جاشون درست نبوده

بچه ها من شوهرم گیرداده نمیخام تا ی مدت گوشی دست بگیری بخاطر اینکه میری مدام اینترنت خاستم بگم یه مدت نیستم.ولی چندوقت دیگه میام هم ازخودم خبرمیدم هم ازبچه های دیگ باخبر میشم.گفتم بهتون بگم اگ ی مدت نبودم دلتون شورنزنه.بازم شرمنده.برام دعا کنید همه چیم خوب پیش بره.ایشالا که همهی بچه ها ب حاجت دلشون برسن.ازهمتون ممنون که باهام بودید.دلسوزی کردیدبرامو همه سوالامو بادلسوزی جواب دادید.بااینکه سختمه برم ولی شوهره گیرداده میگه اینهمه عذاب کشیدیم تواینهمه سال ی مدت گوشی و اینترنتوازخودت دورکن .بازم ممنونم ازهمتون.زودبرمیگردم.فعلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دکترتون بدون سونو انتقال میده‌؟ 

من دکترم بدون سونو انتقال میده 

همش میگم از روز ۱۰ که سونو میکنه دیگه سونو نمیکنه تا تو روز انتقال از کجا میدونه ضخامت چنده شاید زیاد باشه یا پسرفت کرده باشه 

خانومایی که مثبت شدین بدون سونو انتقال میده دکتر ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم ناراحت نکن خودتو ..من چی بگم که سه بار انتقالم کنسل شد با کلی دارو و هزینه حتی این ماه فقط یک ...

عزیرم برای من هم ضخامتم پس رفت میکرد مثل شما بعد هستروسکوپی کردم یه لوله ام رو بستن ....دکترم گفت چون عفونی بوده نمیزاره رحم ضخیم شه....اخر سر هم به زور۶.۱شد که با همون انتقال داد ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یه خانومی بود اسمش ندابود انتقالش منفی شد همون ماه پریود شد ودوباره انتقال داد مثبت شد ایشالا شماهم ...

قربونت عزیز دلم شرایطم خیلی سخت خیلی سختی کشیدم تو این راه مثل همه شما تورو خدا برام دعا کنین این دفعه مثبت بشم 

خانوما تورو خدا کمکم کنید کسی بوده قبل انتقال هیستروسکوپی و خراش انجام داده باشه؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

دکتر بهم گف قبل انتقال هیسترو و خراش میخاد انجام بده  کسی بوده انجام داده باشه قبل انتقال؟؟گفتن یه هفته قبل پریودی باید برم ولی قاعدگیم نامنظم چیکار کنم؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام به خانم های گل من کاربریه bikhial هستم که کاربریم رو پروندن 😂با سختیه فراوان یه کاربری دی ...

وایی عزیزم چه قدر تو فکرت بودم هر کاری کردم نتونستم صدات کنم گلم خوبی چند تا تخمک وچند تا جنین داشتی خوودتو شوهرت تقویتی چیزی خوردی .؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
شما رفتید ان تی درسته ؟ برای شما چند بود طول سرویکس ؟ جفت چی ؟ تاریخ زایمان رو هم گفتن ؟ واژینال که ...

طول سرویکس ۳۳ میلیمتر

جفتم قدامیlowlyngی همچین چیزی که یعنی پایینه 

ی تاریخ زده edd 28/2ولی من فروردینم فک کنم اشتباه زده برام سونو شکمی بود