2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
قوربونت نه خودم‌گفتم‌برمو گفت اگه می خوای بری برو پس وقت بگیرم سونومو برم اونم بعد بگیرم

اره دقیقا 

ولی ایشالا آنومالیت همه چی خوب بود به نظر من نرو بازم میخوای از زینب جون بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی ذوق کردم خیلییییییییی هم دوره ای ها یکی پس از دیگر ی میبینم باردار شدن

قربونت بشم مریم جون انشاالله قسمت خودت و بقیه منتظرا 😘😘😘😘👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه سوزنش مثل سوزن انسولین نیس؟ بارداری یا تازه انتقال دادی؟

من نمیدونم سوزن انسولین چقدره. ولی از سینال اف خیلی ضخیم تره. اندازه سوزن هم حدود یکسانته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مگه سوزنش مثل سوزن انسولین نیس؟ بارداری یا تازه انتقال دادی؟

امروز انتقال دادم

الان لک دیدم. روز اول انتقال طبیعیه؟ بچه هام نبودن؟!!

من نمیدونم سوزن انسولین چقدره. ولی از سینال اف خیلی ضخیم تره. اندازه سوزن هم حدود یکسانته

۴انگشت پایین از نافت رو با دوانگوشت جمع کن که بعد بزن تو چربی که بین دوانگشتت جمع شده ۹۰درجه بزن .نزارسوزن دیگه تکون بخوره بعدآهسته تزریق کن تا تموم شد چندثانیه صبرکن وبعد بکش بیرون فقط کمی بعدمیسوزه همین

۴انگشت پایین از نافت رو با دوانگوشت جمع کن که بعد بزن تو چربی که بین دوانگشتت جمع شده ۹۰درجه بزن .نز ...

دقیقا همین جوری میزنم ولی خیلی درد داره و حس بد

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو nt نینیم حالش خوب صدای قلبشو برا اولین بار شنیدم😍هماتومم در حال جذب ...

عزیزم مبارک باشه ....با وجود هماتوم لکه بینی یا خونریزی نداشتی تتبحال؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دقیقا همین جوری میزنم ولی خیلی درد داره و حس بد

عزیزم اگر ویال رو از یخچال در بیاری و سریع تزریق کنی این اتفاق میوفته پس ربع ساعت قبل از تزریق در بیار بعد اسه اسه نزن یهو بزن اصلا درد نمیگیره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آخ آخ گفتی آموزش مجازی، من تجربه نکردم ولی تو اطرافیان که می بینم فقط میگم خدا صبرتون بده، واقعااااا ...

سلام گلم.....من دوبار ای وی اف کردم و بعد افت بتا داشتم....راستش به خاطر مشقاتی که همتون میدونید چه از لحاظ مادی چه از لحاظ قرص و دارو و امپولهایی که استفاده میکنیم و همینطور مشقات سرو کله زدن با شوشو برای راضی کردنش ...دیگه دنبالش نیودم تا این که یه دوست مهربون ستاره حون تشویقم کرد واسه بار سوم برم و ادرس این تاپیکوداد .کسی تا حالا شرایط منو داشته...ضمنا من دو ساله پری نیسم و ۴۹ سالمه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۲تا الان لکه بینی داشتم. طبیعیه روز اول یا جنینام از بین رفتن؟!

گلم میگن به خاطره اون دستگاهیه که رحمو باهاش باز میکنن نگران نباش انشالله دو هفته ی دیگه خوش خبری

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
امروز انتقال دادم الان لک دیدم. روز اول انتقال طبیعیه؟ بچه هام نبودن؟!!

طبیعیه .گاهی بخاطر اسپکلوم و انتقاله .منم تا سه روز داشتم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

خانوما کیا اینجا تو بارداری هماتوم داشتن؟؟ ممخیلی مینرسم .لکه بینی دارم .امرکز صبح خون قرمز دیدم .همش استراحتم باز قهوه ایی شد..دیروز عصرم سونو بودم مشکلی به جز هماتوم نبود..

البته دکترم گفت خیلی کوچیکه .ـولی من همش نگرانم میترسم 😫