2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
زی زی جان از روزی که گفتی خون ریزی کردی و دیسک همسرت هم عود کرده و نشستی گریه میکنی یه لحظه دلم بدجو ...

قربونت برم الهی بزودی زود اشک شوق مثبت شدن خودت...ممنون عزیزم لطف داری بهم

دعا میکنم آقا امام حسین به حق همین روزای عزیز حاجتتو بده عزیزم الهی امین🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا     سلام  اگه یادتون باشه من سه شنبه هفته پیش انتقالم کنسل شد چون دهانه ...

عزیزم اگر نزدیکی داشتی شاید برای اون بوده 

یه احتمال دیگه هم هست ولی اصلا نمیدونم صحت داره یا نه

شاید هم اون چیزی که دهانه رحم رو بسته بود رها شده 

شاید هم چون پروژسترون رو قطع کردی داری پریود میشی 

قبلش یخ بزار بی حس بشه پوستت.بعد با زاویه ی ۳۰_۴۵درجه بزن اونم خیلیییی اروم ۲دقیقه طول بکشه.دستتم تک ...

یخ هم پیشنهاد خوبیه. ممنون

۴۵که نمیشه تو راهنماش نوشته ۹۰درجه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من ازمایش هورمونی و ایدزوهپاتیت و اینارو که شهر خودم انجام دادم هورمونی ۱۶۰ فک کنم و این یکی از منو ...

مرسی عزیزم امیدوارم تا پایان بارداری  رو براحتی سپری کنی

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
ما خوبیم شکر خدا...ممنون بابت دعات.... خبرم  لعن یزید و کرونا.....خدا شر کرونا هم مثل یزید کم ...

آخ آخ گفتی آموزش مجازی، من تجربه نکردم ولی تو اطرافیان که می بینم فقط میگم خدا صبرتون بده، واقعااااا وحشتناکه 

یه اثر بد که داره وابسته شدن بچه ها برای آموزش هست، فرصت اینکه مسئولیت پذیر باشن خیلی کم و سخت میشه، امر و نهی والدین ناخواسته زیاد میشه و...

ان شاالله شرش کم بشه دلم برای فامیلامون تنگ شده😢😢😢😢 خصوصا مادر بزرگم، که هنوز بچمو ندیده

من ازمایش هورمونی و ایدزوهپاتیت و اینارو که شهر خودم انجام دادم هورمونی ۱۶۰ فک کنم و این یکی از منو ...

راستی ضخامت اندومترتون چقدر بود؟ چندسالتونه؟واینکه به نظرتون چیکار کنم برای منم بار اول یگیره؟ بازم زیاد پرسیدم🤣🤣🤣

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
اره واقعا😂ازمایش دوم برام ننوشته عزیزم. گفت بیا ویزیت.فک کنم میخاد سونو کنه

برا منم ننوشتن رویان گفتن فقط روز ۱۶ برو من سرخود دیروز روز ۱۴ پاشدم رفتم آز گفتم اگه منفی هست آمپولو قطع کنم چرا تا روز ۱۶ بزنم که خداروشکر مثبت شد...حالا میگم آزی که رویان نوشت و هم برم دیگه ضرر که نداره

سلام دوستان.....من دوبار ای وی اف کردم و بعد افت بتا داشتم....راستش به خاطر مشقاتی که همتون میدونید چه از لحاظ مادی چه از لحاظ قرص و دارو و امپولهایی که استفاده میکنیم و همینطور مشقات سرو کله زدن با شوشو برای راضی کردنش ...دیگه دنبالش نیودم تا این که یه دوست مهربون ستاره حون تشویقم کرد واسه بار سوم برم و ادرس این تاپیکوداد .کسی تا حالا شرایط منو داشته...ضمنا من دو ساله پری نیسم و ۴۹ سالمه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
راستی ضخامت اندومترتون چقدر بود؟ چندسالتونه؟واینکه به نظرتون چیکار کنم برای منم بار اول یگیره؟ بازم ...

روز ۱۳ فک کنم ۸بود. ۲۳سالمه من کار خاصی انجام ندادم فقط استراحت مطلق نبودم از اول تا به الانم خونه بابامم خونه هامون بهم نزدیکه و شوهرمم نیس منم اینجام همیشه و دیگه کار خونه انجام نمیدم