2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
@زینبی_بابا     سلام  اگه یادتون باشه من سه شنبه هفته پیش انتقالم کنسل شد چون دهانه ...

سلام عزیزم احتمالا چون پروژسترون مصرف میکردی واسه انتقال و قطعش کردی زودتر میخوای پریود بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون، خوبی؟ بله عزیزم خداروشکر

ممنون خوبم شکر خدا...

خیلی جالب بود امروز تو صفحه ای که پست گذاشتم خبر بارداری خیلیا رو دیدم...انشالله خدا حافظ همتون باشه.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
استرس نداشته باش عزیزم اصلا چیزی نیست برای همه ای وی افی ها لکه بینی پیش میاد منتها من چون قبل ازمای ...

اره واقعا😂ازمایش دوم برام ننوشته عزیزم. گفت بیا ویزیت.فک کنم میخاد سونو کنه

شما دفترچه داشتی؟  کل داروهات ۵۰۰تومن شد من یه امپولم ۴۲۰ میشد گونال بود ...چه کم شده هزینه هات ...

دفترچه تامین اجتماعی داشتم . من داروهام سینال اف و fhو لتروزولو ستروتاید بود .داروهای بعدانتقالم گرون تر شده 

سلام عزیزم خوبی‌؟ 😍 😍 😍 😍 چه خبرا؟  خیلی ممنون عزیزم از تبریکت 😍 😍 😍 😍 بله حسابی گل آق ...

ما خوبیم شکر خدا...ممنون بابت دعات....

خبرم  لعن یزید و کرونا.....خدا شر کرونا هم مثل یزید کم کنه البته ترکش یزدیان زیاده امیدوارم ترکش های کرونا مثل اون نشه.....واقعا از آموزش های مجازی کلافه شدیم    

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها من همیشه موقع پریودم ی عالمه علایم داشتم پادرد در درد کمردرد درد پستان سفتی و بزرگ شدنش ولی امروز باید پریود بشم هیچ علایمی ندارم بیبی چک منفی بود صبح زدم میخام زودتر پریود شم برم تو سیکل انتقال 

کسی  تا حالا اینطوری بوده؟

من فقط پروژسترون زدم

وای این خیلی درد داره. سوزنش کلفته باید دور ناف بزنم. امروز اولیش رو زدم ضعف کردم

چطوری هر روز یه دونه بزنم آخه؟!😭😭😭😭

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم مبارک باشه 😍خداروشکر نینی خوب وسالمه ‌...

ممنون عزیزم .اره اینقد واسه این معده دردم میترسیدم ولی خداروشکر همه چی خوب بود ان شاالله این هماتومم جذب بشه که من ی نفس راحت بکشم .

این آمپول انوکساپارین رو چطوری میزنید؟! خیییلی درد داره😭

قبلش یخ بزار بی حس بشه پوستت.بعد با زاویه ی ۳۰_۴۵درجه بزن اونم خیلیییی اروم ۲دقیقه طول بکشه.دستتم تکن نده حین تزریق که کبود نشه و درد نکنه عزیزم