2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم بیاد خونه خودم از رو برگه بخونم نتیجه رو.. مثبت شدم خداروشکر😊😊 شما کی ازمایش دارید؟ روز چند ...

مبارکه عزییییززززم ، چند روزه فهمیدی؟ 

چند تا انتقال دادی؟ 

من که الان تو سیکلم ستاره جون ، انتقالم هم باید نیمه آذر به بعد باشه چون فیبروم جراحی کردم

من ماه پیش رفتم تو سیکل ولی داروها اثر نکرد ، سه تا فولی داشتم یک تخمک کشیدن و همون جنین شد و فریز کردن ، ماه های قبل هم طبیعی و بدون دارو همینجوری بودم ، سه تا فولی داشتم یکیش خوب رشد میکرد و تخمک آزاد میکرد  

مبارکه عزییییززززم ، چند روزه فهمیدی؟  چند تا انتقال دادی؟  من که الان تو سیکلم ستاره جو ...

ان شاء الله این بار به سلامتی میگذرونی سیکلت رو...

من سوم شهریور ازمایش داشتم..هنوز دکتر نرفتم ..

سومین انتقالم بود و سه تا انتقال  دادند با بیهوشی ..

عزیزم مثل کهنه شوره ها من برا دخترم گرفتم دوسال پیش خوبه ولی کم استفاده کردم لباسشویی خودمون بهتره&n ...

مرررسی عزیزم ممنون از راهنماییت خودمم همین فکر رو میکنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
صندلی ماشین که خیلی واجبه خیلی ماشینم من برای ماهک گرقتم استفاده کردم ولی حالا فک کنی اگه نگیری خیلی ...

🥰🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم منم ۱۲ هفته وسه روز میرم صدری خوبه ...زودترم برم میگه جنسیتو ؟ مثلا  یه هفته زودتر

نازنین جون صدری تو ۱۱ هفته هم بری ۹۰ درصد میگه ولی اگه ۱۲ هفته به بعد بری صد درصد خیالت راحت من هم سر دوقلوها هم سراین بارداریم بهم درست گفت ماهک جون هم رفته بود درست گفته 

ایشالا میری و‌ همه چی عالیه و یه پرنسس تو راه داری 😍😍😘😘 فقط اگه میتونی صبح وقت بگیر مثلا ۷:۳۰ که نفر اول باشی هم شلوغ نیست هم دکتر انرژی داره و اینکه پشت تلفن یا اونجا رفتی به منشی بگو من فقط میخوام خود آقای دکتر سونو رو انجام بده 

من همیشه نفر اول وقت میگیرم خیلی خوبه به خاطر کرونا میگم 

ان شاء الله این بار به سلامتی میگذرونی سیکلت رو... من سوم شهریور ازمایش داشتم..هنوز دکتر نرفتم .. ...

مرسی عزیز دلم 🌹

میتونم بپرسم چرا با بیهوشی؟ دکترتون کی بودن ؟

و اینکه تو این مدت چرا دکتر نرفتی عزیزم ؟ یعنی بعد تست بارداری سونو نرفتی؟

نه عزيزم من هيچ وقت داخل يخچال نميگذاشتم اصلا داروي يخچالي نيست فقط بايد جاي گرم نباشه .

ممنون عزیزم 😘😘😘 من از اول میذاشتم یخچال🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مگه هنوز انوکسا میزنی رها🙄 واای خدا... من هپارین دارم و یخچالی نیست.. نهایت از این ظرف های سردنگ ...

اره عزیزم تا اخرش باید بزنم😁اخه داریم میریم روستا ،امکانات نیست ولی هوا خیلی سرد ،دیگه تو همون اتاق گذاشتم فکر کنم خودش کار یخچالو انجام میده😁🤣 مامان سبحان گفت اشکالی نداره

عزیزم، آنوکسا یخچالی نیست، تو دمای محیط باید نگهداری کرد، ولی به دور از آفتاب و گرمای زیاد

ممنون عزیزم لطف کردی😘😘😘

چرا دوباره نمیرید تو سیکل که جنین بیشتری تشکیل بدین ؟  چند تا فولی داشتی ؟  چند تاش حاوی ...

خیلی دوباره رفتن تو سیکل سخته هم سخت هم پرهزینه. والا نمیدونم بمن گفتن چهار الی پنج تا تخمک داشتم 

در اندک من تویی فراوان یارب..