2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هیسترو گفت مشکل خاصی نیست و انتقال اولم خیلی راحت واسم انجام داد

چی بگم والا.دیگ من بیشترازاین اطلاعاتی ندارم.هرانچه ک میدونستمو تجربه داشتموگفتم ک شاید ی کم استرست کمترشه.ولی در کل فک نکنم چیز مهمی باشه

چی بگم والا.دیگ من بیشترازاین اطلاعاتی ندارم.هرانچه ک میدونستمو تجربه داشتموگفتم ک شاید ی کم استرست ...

خیلی خیلی ممنونم ازت از دیشب تا حالا گریه کردم چشام وا نمیشه ی عالمه نقشه کشیدم ک قراره با جنینام بیام خونه حتی اگه شده واسه چند روز اما دیشب واقعا دلم شکست مرسی ک راهنمایم کردی عزیز دلم ممنونم از تو و بقیه دوستان

خانما میشه لطفا جواب بدین خیلی استرس دارم من فردا پانکچر دارم دیروز دکتر بهم ۲تا امپول داد یکونیم نصف شب زدم با یه شیاف صبح که پاشدم بلند شدم کلی ازم اب اومد دلیلش چیه به نظرتون؟

اره عزیزم خیالت راحت ،چشم حتما ،تازه استرسا شروع شده ،یه روز بیدار میشی میگی وای چرا امروز حالم خوبه ...

اره درسته واقعا😊

اقام خیلی استرس داره هی میپرسه اون تو چه خبره؟😁

مخصوصا اینکه تجربه ی تلخ قبلی رو هم داره..

توکل به خدا من که واقعا سپردم به خودش🙏🏻

ان شاء الله شما هم به موقع زایمان کنی و کوچولو رو بغل بگیری🤲🌹🌹

باسنم کبود دیگ والا امپولو ب کمرم میزنن ازبس قلمبه شده وجانداره.مخصوصا منک پرژسترونو ازیه هفته ب انت ...

هپارین رو چرا به اطراف ناف نمیزنی؟

اره امپول پروژسترون واقعا تحملش سخته..

برای من هم چند جا قلمبه شده و دردناک جا به جا میشم رو تخت درد میگیره بدنم حسابی..

غیر با.سن دیگه کجا میشه پروژسترون تزریق کرد؟

اره درسته واقعا😊 اقام خیلی استرس داره هی میپرسه اون تو چه خبره؟😁 مخصوصا اینکه تجربه ی تلخ قبلی ر ...

من تا سونو غربالگریم دیگه اصلا دور از جون شما دیوونه بودم ،دکتر سونوگراف بهم میگفت فکر کردی تا اینجاش دست خودت بوده که نگران از این به بعدشی ،میگفت وقتی بدنیا اومد فکر میکنی اونموقع هم تو نگهدارشی؟ خدا خیرش بده دیگه واقعا اروم شدم ، توکل بخدا عزیزم ،ممنونم ان شاالله شما هم بسلامتی بغلشون کنی و لذت ببری😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم مال منم تنگ بود تازه دهانه رحمم ی انحرافم داشت توسه انتقال قبلیم بابدبختی اون لوله هه ک جنینات ...

عزیزم چند وقت قبل از انتقال هیسترو شدین ؟؟

هزینش چقدر شد خراش هم دادین ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانما میشه لطفا جواب بدین خیلی استرس دارم من فردا پانکچر دارم دیروز دکتر بهم ۲تا امپول داد یکونیم نص ...

عزیزم ازمنم بعدپانکچر اب میومد اونم چندبار.دکتر گفت اشکالی نداره.نگران نباش

عزیزم چند وقت قبل از انتقال هیسترو شدین ؟؟ هزینش چقدر شد خراش هم دادین ؟؟

من تقریبا دوماه قبل انتقال هیستروشدم واس دراوردن سپتوم و ولا هیستروتشخیصی بود ک رحمم چکاپ شه.چون واسه چکاپ رحم بود گف بایدبلافاصله بعدپاکی بیای.اما برا خراش باید روزپونزده پریودت باشه گف دوتاشونمیش همزمان انجام داد.یا بررسی رحم بعد پاکی یا خراش پونزده سیکل ک من دیدم بررسی رحم برا بار اول هیسترو واجبتره.بلد دکترم گف چون سپتومو برداشتیم خودش نوعی خراش حساب نیشه