2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم، نمیدونم چرا این دوز رو داده، آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام داده بودی؟؟ 

سلام عزیزم بله داده بودم فاکتور ایمنیم یه کم بالا بود میگم این دارو تو سیستم ایمنی بدن تاثیر داره پایین میارش؟

سلام خانوما خوبید؟ من امروز رفتم برا شروع سیکل انتقال همه چیزم خوب بود خداروشکر دکترم گفت سیکل لا ...

امروز روز چندم سیکلت بود بهت دیفرلین داد؟

برای هرکس با توجه به شرایطش تعیین میکنن چه سیکلی باشه حتما برای شما سیکل لانگ خوب بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز چندم سیکلت بود بهت دیفرلین داد؟ برای هرکس با توجه به شرایطش تعیین میکنن چه سیکلی باشه حتم ...

روز سوم سیکل

والا من مشکل خاصی ندارم

تنبلی ندارم

یا مشکل ضخامت آندومترم ندارم

نمیدونم چرا این تصمیمو گرفتن

فقط میخام بدونم فرقش چیه؟ کدوم بهتره یعنی؟

سلام بچه ها اینقد ناراحتم دارم میمیرم امروز انتقالم بود اما کنسل این همه دارو این همه بدبختی هیچی ب ...

دکتر چطور تو سونو های قبلی متوجه این مساله نشد؟ باید اعتراض میکردی؟ 

یکی از وظایف پزشک قبل انتقال بررسی این موضوع هست که ایا نیاز به بیهوشی داری یا نه...

اینبار باید تحت بیهوشی انتقال بدی..

سلام بچه ها صبحتون بخیر

چرا بیبی چک هاله کمرنگ میندازه

اگه اثر آمپول باشه باید امروز دیگه منفی میشد

اما بازم هاله انداخت مثل دیروزی دقیقا

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
مرسي زينب جون كه بهم انگيزه ميدي❤️  البته من خودمم دقيقا با همين حرف سعي ميكنم خودم رو اميدوار ...

والا واسه قطع کردن که باید 3 روز یکی بخوری

3 روز نصف 

و 3 بار هم یک روز در میون نصف 

ولی واسه انتقال فکر کنم منشی سرسری پرسیده مجدد زنگ بزن، هر چند اثر پرد طولانی مدت میمونه ولی مجدد تو ساعات خلوتی مطب تماس بگیری بهتره