2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه خواب بامزه ای     من هم تو این خواب بودم؟؟ الان منم میشم یعنی؟؟     اتف ...

😂😂😂😂😂اسمایی که دوسدارم رو گذاشتم.ان شاالله که دوقلو بشه و بشن حسنا و حلما

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

عزیزم گریم گرفت.الهی به حق شش ماهه امام حسین خدا همسرتو شفا بده و همین ماه طبیعی بهتون بچه بده.

خیلی ناراحت شدم عزیزم بسپار بخدا.ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیفته

آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ...متوسل شو به سه ساله امام حسین ....قسم میخورم دست خالی برت نمیگردونه.....

سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

وااای عزیزم متاسفم😣😣...انتقالت کی بود؟

فروردین امسال قلب جنین من از کار افتاد تو اوایل نه هفتگی😞 دکتر ۱۰ تا قرص سایوتیک ایرانی تجویز کرد به صورت شیاف و جویدنی بعد دوساعت خونریزی شروع شد و سقط شد..

اول نرو سراغ بیمارستان و کورتاژ..برو متخصص زنان برات قرص تجویز کنه چون ازاد نمیدن اگه بدن خییییلی گرون میدهند.

فقط تو جریان مصرف قرص و سقط تحرک زیاد نداشته باش که مبادا افتادگی رحم بگیری..

خوراکی های گرم و قاعده اور بخور

توکل کن به خدا...

خدا بهت صبر بده کاملا درکت میکنم

عزیزم گریم گرفت.الهی به حق شش ماهه امام حسین خدا همسرتو شفا بده و همین ماه طبیعی بهتون بچه بده. خیل ...

ممنون عزیزم انشاالله....انشاالله انتقالت موفقیت آمیز باشه و صاحب دو تا نی نی ناز بشی ساراجان🙏🙏