2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست

بچه ها جواب آزمایشم شد ۲۷

من هنوز تازه وارد روز سیزده سیکلم شدم

جنینای ۳ روزه انتقال دادم

بچه ها نظرتون چیه

آزمایشگاه گفت مشکوک

Hcg هم نزده بودم

نمیدونم عین دیوونه ها تو خونه فریاد میزدم گریه میکردم برام همینم باور نکردنی بود

تو همین حس و حالم از خدا خواستم که الهی به زودی دل تک تکتون شاد بشه

بچه ها نظرتون چیه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از دلداریت عزیزم توروخدا فقط برا شوهرم دعا کن هیچی نمیخوام دیگه... الان کنارم نشسته داره گری ...

شکککک نکن یه زمانی این روزها برات خاطره میمونه

و خودت و همسرت و بچه هات از این روزها میخندید وخدا رو شاکر میشید 

زی زی جون چندسالته

سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

عزیزم خیلی برات متاسفم مطمعنم دفعه ی دیگه حتما مامانی و تنها نمیزاره فسقلی مامانش رو و فقط یکم ناز داره..میتونی مراجعه کنی بیمارستان اورژانس مامایی و بخوای توسط دکتر متخصص ویزیت شی و با  دارو بقایای بارداری خارج میشه 

بچه ها من دوباره مث چند روز پیش شدم اینبار دیگه واقعا پریودیه مطمئنم...تا حالاشم بخاطر آمپول و شیاف ...

زی زی جان واقعا ناراحت شدم.ان شاالله همسرت یه مدت استراحت میکنه و بهتر میشه.درد دیسک خیلی شدید میشه.بهتره مسکنی چیزی فعلا استفاده کنه و برید دنبال درمانش.ان شاالله با توکل به خدا به عمل احتیاج پیدا نمیکنه.رانندگی هم نکنه یه مدت.خلاصه مواظب خودت و همسرت باش.ان شاالله خدا تو یه زمان خیلی بهتری یه بچه نازو خوشگل بهتون هدیه میکنه‌.ان شاالله که اصلا طبیعی باردار میشی و نیاز به آی وی اف پیدا نمیکنی.

خدایا شکرت  
سلام دوستای خوبم نی نی من قلب قشنگش وایستاد و دیگه نزد...دکتر بدون هیچ قبول مسئولیتی ختم بارداری دا ...

تی تی جونم اصلا باورم نمیشه. انگار اب یخ ریختن روم‌. نمیدونم چه حالی داری فقط دعا میکنم خدا خودش قلب مهربونتو اروم کنه و زودتر طبیعی حامله شی که از دست این داروها و مراقبت های بعد از ای وی اف هم راحت باشی. والا من فکر میکنم باید مرکز قبول مسئولیت میکرد. همون دکتر زنانی که باردارت کرده همون هم باید بقیه کارات رو انجام بده.

وااای عزیز دلم خداروشکر مثبتی .دوروز دیگه بری حله.خیلی خوشحال شدم برات مبارکت باشه

زهرا واقعا میگی😭😭

اشکام بند نمیاد

زیارت عاشورا گذاشتم با صدای بلند تو خونه

واست از امام حسین میخوام عزیزم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
تی تی جونم اصلا باورم نمیشه. انگار اب یخ ریختن روم‌. نمیدونم چه حالی داری فقط دعا میکنم خدا خودش قلب ...

الهی که هیچ کدوم از مامانای این تاپیک هیچ وقت نفهمن چه حالی دارم...الهی آمین.

نمیدونم باید چیکار کنم الان النا جون...

اصلا لازمه الان برم؟ یا صبر کنم چند روز از قطع داروهام بگذره

اره عزیزم باید حتما بری و با یک دکتر زنان مشورت کنی...چون ممکنه خطرناک باشه و برای حاملگی های بعدیت خطر ایجاد کنه