2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
نه عزیزم علائمی که به روش حساب باز کرد ندارم یکی دو روزیم که گرفتگی زیر شکمم زیاد بود(حس پریودی)همش ...

من از همون روزای اول انتقالم، گرفتگی و تیر کشیدن تخمدان راست و درد پهلوی راست رو دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از همون روزای اول انتقالم، گرفتگی و تیر کشیدن تخمدان راست و درد پهلوی راست رو دارم.

دردت یکسره هست

یا گاهی تیر میکشه و ول میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یکسره نیست، اما در روز زیاد این حالت ها پیش میاد

انشالله که خیره عزیزم

🤲🤲❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پشمالو جان وقت ازمایشت نشد؟؟ سوسنم انتقال دادی؟؟

من امروز بیبی گذاشتم منفی شد 

روز یازدهم 

خیلی گریه کردم 😔 پنج شنبه آزمایش دارم ولی اصلا امید ندارم ناچارا داروهامو ادامه میدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی عزیزم، ایشالا، همچنین❤❤ دیروز زده بود به سرم که امروز هم بی بی چک بزنم و هم برم آزمایش بدم، ام ...

من تا الان14تا بیبی چک زدم فقط یک دونه دیگه برام مونده که اونم فردا صبح میزنم😄

من امروز روز13انتقالم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
شبها یعنی قبل خواب دیگه؟ تو خواب که درد نداری مثلا درد بخواد بیدارت کنه منم قبل خواب عضلات زیر ...

از ساعت9 شب میاد سراغم ولی شدید نیس وقتیم خوابم اصلا درد ندارم که بیدار بشم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
من امروز بیبی گذاشتم منفی شد  روز یازدهم  خیلی گریه کردم 😔 پنج شنبه آزمایش دارم ولی اصل ...

عزیزم بی بی چک ولش کن

بمون همون پنجشنبه برو آزمایش