2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
چرا هچکسی راهنماییم نمیکنه

تو هر پستی سمت راست یک گزینه لایک داره شکل قلب، ریپلای داره که فلش هست و یک مربع کنارش هست اونو بزنی سبز میشه و ذخیره میشه..

تو پروفایلت هم میره تو تاپیک های ذخیره شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه حتما.... من در حد راه رفتن فعالیت دارم و  پخت و پز دو نفره و تا اونجا که میتونم اصلا خم و ...

سلام ستاره جان

اینجا هم که هستی؟

خوشحال شدم اینجا دیدمت

انشالله نی نییت به سلامت بیاد بغلت

و خدایی که به شدت کافیست.
بچه ها من امروز که روز اول انتقالم هست چکار کنم که ivf  موفقی داشته باشم؟ چی بخورم؟ چی نخورم؟

حرص و جوش نخور و فقط ارامش داشته باش

استرس رو از خودت دور کن..

همون رژیم غذایی همیشگی ات باشه فقط ادویه جات تند و جگر و کنجد و روغن کنجد رو حذف کن..غذاهایی که تا به حال نخوردی هم این ۱۵ روز برای اولین بار نخور که مبادا حساسیت داشته باشی و یا به مذاقت نسازه

روغن زیتون مصرف داشته باش تا یبوست نشی..

استراحت مطلق نباش ولی اصصصلا خودت رو خسته نکن..

بچه ها من امروز که روز اول انتقالم هست چکار کنم که ivf  موفقی داشته باشم؟ چی بخورم؟ چی نخورم؟

زندگی همیشگیت روداشته باش وخودتو خسته نکن همین

من انتقال قبلی چقدراستراحت کردم

چقدرازلحاظ غذایی مراقب بودم

روزی دوتالیوان شیرسویا خوردم

روزی یه قاشق نشاسته

فقط توالت فرنگی رفتم

آخرش منفی شدم

گفتم ایندفعه دیگه فقط سه روز استراحت نسبی میکنم وزندگی عادی رو به صورت آهسته میکنم شاید خدا خواست وایندفعه مثبت شدم.چون دیدم دوستانی که فعالیت خودشون روداشتندانگاربیشترمثبت شدندتااونایی که خیلی استراحت کردند