2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم با میکرو باردار شدید؟ چند هفته هستید؟ سخت نیست دوقلو؟ داروهاتون چیه؟؟ ببخشید خیلی زیاد شد سو ...

بله عزیزم

هفته 7هستم

فعلا سخت نیست ولی دکترا میگن زیاد تکون نخور جایی نرو بخاطر 2قلویی. داروهامم استرادیول دوفامد پروژسترون اسیدفولیک

عزیزم شرایط داری برو تهران مرکز امید خیلی خوبه..البته نمیدونم قبل سال جدید نوبت بدهند یا نه ولی مرکز ...

عزيزم شما كدوم مركز ميريد؟ از ٢٨ تا تخمك چند تا جنين شد؟ 

من روز ٩ تخمكام سايزشون ٩ و ١٠ و ١١ بودن به نظزت رشد ميكنن؟شما يادتونه سونو اول سايز تخمكاتون چقدر بود؟ 

خيلي نگرانم دوباره بايد سه شنبه برم سونو . 

بله زیزی جون فردا میرم سونو که اگه انشالله اوکی باشه امپولارو شروع کنم گونال که گیرم نیومد دیگه سی ...

انشاالله با همین سینال کلی تخمک خوب میدی

فقط بگو حتما سینال و همراه اچ ام جی بدن بهت جواب بهتری میگیری...

انشاالله با همین سینال کلی تخمک خوب میدی فقط بگو حتما سینال و همراه اچ ام جی بدن بهت جواب بهتری میگ ...

اهان باشه به دکتر میگم حتما

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بنظرم کار جنین شناس مام خیلی خوبه من جدای از اینکه دکتر نصرو دوس داشتم کار جنین شناس مام و هم خیلی ق ...

طبق تجربه ی بقیه بچه ها اینو میگید؟

منم درمورد مام خیلی پرس و جو کردم ولی متوجه شدم دوستانی ک همسرشون مشکل داشته اصلا بدون ویزیت ارولوژ و بدون دستور ارولوژ میکرو کردن. بعد ک نتیجه دلخواه بدست نیومده تازه رفتن ارولوژ ویزیتشون کنه. این خیلی بده. برام سواله چرا بین ارولوژ و دکتر زنان مرکز مام هماهنگی وجود نداره. 

ولی رویان ویزیت زن و مرد اجباریه و هر دو همزمان بررسی میشن، واقعا منظمه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻