2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
خیر باشه... الان رفتم سونو گفت دو تا ساک رویت شد بدون جنین و یک پاکه هم رویت شد که احتمالا ساک سوم ...

اخییییی عزیزم 😍😍😍😍چه بامزه ایشالا بری وصدای قلب همشونو بشنوی بعد میتونی بگی درپیکر من ۴قلب دارد ضربان 😁😁😁

سلام به همه امروز روز دوازدهم هستش که من آی وی اف کردم. ایشالا سه روز دیگه باید آز بدم.

انشالله ک مثبته 😙

عزیزم این دو هفته علایمی چیزی داشتی؟؟؟

من امروز روز 6 انتقالم بود هیچ علایمی ندارم اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     اینوبی زحمت برام تفسیرمیکنی

عزیزم به جز tsh تمام موارد خوبه، و باید تحت نظر فوق تخصص غدد لووتیروکسین مصرف کنی

ویتامین D3 جا داره بالاتر باشه و بهت پرل 50000 ماهانه میده، در صورت بارداری د3 1000 روزانه میده

یه speckled pattern هم بود که اون رو باید متخصص ایمونولوژی ببینه, من تفسیرش رو بلد نیستم 

انشالله ک مثبته 😙 عزیزم این دو هفته علایمی چیزی داشتی؟؟؟ من امروز روز 6 انتقالم بود هیچ علایمی ند ...

مرسی عزیزم، ایشالا🥰

آره، یه سری علائم داشتم و دارم، مثل درد و تورم سینه ها، درد و تیر کشیدن تخمدان ها و حتی احساس پریود شدن؛ اما اصلا نمیشه بر اساس این علائم نظری داد، چونکه اثرات داروهای هورمونی، علائم پریودی و علائم بارداری تقریبا مثل هم هستن

ان شاءالله که با همین انتقال مامان میشی❤

زینب جان میبینی.همه رفتن سونو.فقط من موندم    

خخخخخخخخخ اگه شما هم بری که دیگه با ماهیتابه میام ها😅😅😅😅 

به خدا قسم درک میکنم بعد از سالها انتظار مامان شدین ولی اون بچه اینو نمی‌فهمه، مامان نرمال و عادی و صبووووووور میخواد 

من با یکیش دارم دست و پنجه نرم میکنم، خیییییلی صبر لازمه و محبت درست و به اندازه نه کم که دور از جون عقده ایی بشه نه زیاد که لوس بار بیاد

سلام دوستان من یه دونه بی بی دارم کی بزنم بنظرتون امروز 13انتقالمه؟یکی رو 11انتقال زدم مثبت بود میتر ...

جنین بلاست باشه فکرمیکنم روز دوازدهم، اگه سه روزه باشه روز چهاردهم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خخخخخخخخخ اگه شما هم بری که دیگه با ماهیتابه میام ها😅😅😅😅  به خدا قسم درک میکنم بعد از ساله ...

به من که رسید آسمون تپید؟  

شوخی میکنم.حق با شماست.من خودم هم ترجیح میدم به وقتش برم زینب جان.

خدایا شکرت