2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
با امپول دفع میشه؟ روز چند انتقال بالای هفت هزار بود؟ایشالله دوقلو باشه😊

روز ۱۷انتقالم بود...اره. گفت بخاطر داروها ست مشکلی نداره با امپول دفع میشه...ان شاالله خیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر باشه ان شاء الله.. دو هفته ی دیگه صدای قلب یا قلبهاشون رو بشنوی.. اره من هم به خاطر همین زود ر ...

سلام عزیزم .شما موقع انتقال جنین چه رعایتهایی کردین؟!من لباس زیر حتی نداشتم .و بعد از انتقال هم لخت بودم منو آوردن روی تخت وپتو کشیدم روم. نمی‌دونم باید چه کارهایی بکنم که رحمم گرم بمونه؟شما چکارکردین میشه بگین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره یادمه ناراحت بودی چرا علائم نداری... واقعا چه روزگاریه؟؟😁😁 بچت دختر بود درسته؟

اره عزیزم دختره،  آخه من داروهامم زیاد بود و هست ولی از روز انتقال تا دوماه بعدش علایمی نداشتم خب آدم مشکوک میشه ولی بعدش.... ،  عزیزم چند روز به اینجا سر نزده بودم الان داشتم پیامها رو میخوندم خداروشکر که شما مثبت شدید مبارکتون باشه،  ان شالله سونو بعدی صدای قلبشونم میشنوید

اها من روز ۱۵، شش هزار بود دیگه نرفتم چک مجدد بتا

میگم میشه روغن سیاهدانه بزنم شکمم قبل انتقال ؟اما بعدش و چکار کنم؟

سلام عزیزم .شما موقع انتقال جنین چه رعایتهایی کردین؟!من لباس زیر حتی نداشتم .و بعد از انتقال هم لخت ...

امروز انتقال دادی؟مبارکت باشه😊

بعد انتقال زندگی عادی داشته باش با لباس کم و یا بدون لباس زیر کولر و پنکه نباش ولی نیازی به پوشوندن و گرم کردن ویژه نداری..همون لباس خونه کفایت میکنه..سعی کن بدون شلوار نباشی..

خم رو راست نشو ولی پیاده روی معمولی تو خونه داشته باش جاروکشی و گردگیری و..ممنوع بارسنگین بلند کردن ممنوع.

مصرف کنجد و روعن کنجد و جگر سیاه رو هم قطع کن..زعفران و زرش خیلی کم مصرف داشته باش یا نداشته باش..

استرس نداشته باش..

دنبال علایم نگرد دردهای پریودی و سوزن شدن و تیرکشیدن رحم همه طبیعیه ممکنه داشته باشی ممکنه نداشته باشی..

بار چندمت بود و کجا انتقال دادی؟

برای بعداز انتقال جنین که میارنمون روی تخت چه کارهایی باید انجام بدیم که جنین بگیره ؟؟تو رو خدا بگین

امروز انتقال دادی؟مبارکت باشه😊 بعد انتقال زندگی عادی داشته باش با لباس کم و یا بدون لباس زیر کولر ...

نه عزیزم هنوز نرفتم ماه آینده ان شاءالله.یبار رفتم منفی شد .بار دوممه

اره عزیزم دختره،  آخه من داروهامم زیاد بود و هست ولی از روز انتقال تا دوماه بعدش علایمی نداشتم ...

ممنون عزیزم ان شاء الله

دعا کنید

امیدوارم شما هم بارتون رو به موقع و به آسونی زمین بگذاری و بعلش کنی😊😊

میگم میشه روغن سیاهدانه بزنم شکمم قبل انتقال ؟اما بعدش و چکار کنم؟

قبل انتقال اره حتما با روغن چرب کن..شکم بند ببند و حتما پاهات رو گرم نگه دار و جوراب نخی بپوش.

ولی برای بعد نیازی نیست این کارها..چون رحم زیاد هم گرم بشه بعد انتقال خوب نیست..