2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
مرسی عزیزم.امیدوارم برش و بخیه نداشته باشه. میدونم اون لحظه اش خیلی سخته اما تا برش سزارین بیاد خوب ...

برش و بخیه احتمالا داری ، من داشتم ولی خیلی راضی بودم

چند ساعت بعد از زایمانم دکترم اصرار کرد پسرم رو بذارم تو کالسکه برم حیاط بیمارستان آفتاب بگیرم خیلی راحت بودم انگار نه انگار زاییدم

والا نمیدونم لیلا جان ، تازه دو هفته دیگه باید برم ویزیت شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برش و بخیه احتمالا داری ، من داشتم ولی خیلی راضی بودم چند ساعت بعد از زایمانم دکترم اصرار کرد پسرم ...

انشالله که خیره عزیزم.

زایمان فیزیولوژیک رو سرچ کردم گفته درصد کمی نیاز به برش و بخیه دارن. اما حس میکنم زخم شکم برای من حداقل دیر خوب میشه. هفت لایه شکم رو برش بدن نمیدونم تحملش رو دارم یا نه راستش. آخه کلا آستانه تحمل دردم خیلی پایینه. یکی از جاری هام بچه اولش طبیعی دنیا اومد، ایشونم میگفت انگار نه انگار زایمان کردم. از اولش سرپا بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میشه بگین چه مشکل داشتی 

من کیست تخمدان داشتم و بسته بودن لوله راستم که سال 96پانکچر کردم و مراحلش تقریبا 18تا جنین تشکیل شد بعد دکترم دوتا جنین رو زیفت کرد برام ومن هایپر شدم اونا نموندن برام بعد دو ماه حود به خود دحترم رو باردار شدم و بعد زایمان ازاد گذاشتم تا چند وقت پیش که خبری نشد بعد به سرم زد برم از جنبن هام استفاده کنم که پروسه اش 20روز بود و دکترم برام انتقال داد 

نوشین جان از انتقال قبلم تو خونه شیاف داشتم گذاشتم فعلا انگار بهترم ولی دل درد و کمر درد همچنان میگی ...

عزیز دلم مگه بعد انتقال بهت آمپول پروژسترون نداده؟

امشب برات سوره یاسین میخونم عزیزم

من میترسم 😟البته من پسرم سزارینی بود دکتر میگه تا۳سال بعد ازسزارین میشه طبیعی زایمان کرد ولی من سزا ...

چه جالب. حالا من از سزارین میترسم. البته من چون بعدش کمک هم ندارم ترجیح میدم طبیعی باشه که با همسرم بتونم از پس کارای بچه بربیام. مادرم که به رحمت خدا رفته. خواهرامم هر کدوم زندگی خودشونو دارن. خانواده همسرم هم باهاشون به شدت رودربایستی دارم. همون اولم دلم نمیاد پرستار بگیرم کمک کنه. اما نهایتا مجبور شم پرستار میگیرم خدا بخواد و همه چی خوب پیش بره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم