2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
کدوم ژل؟ استروژل یا ژل رویال؟  احتمالا استرومارین (استروژل) جواب بده ولی به بدنت بستگی داره ق ...

چ جالب من قرصای استرودل رو ۴تا باهم میخورم..پس جدا بخورم بهتره؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا پس چرا به من گفته ۳ ابان برم ...۲۱ مهر شما دقیقا چند هفته میشی ؟ ایشالا که‌میری سالم وسلامت می ...

ممنون عزیزم. همچنین. بیست و یک مهر خدا بخواد دوازده هفته و شش روزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پسرم هم پنکه هم کولرو روشن میکنه اینجا به اون صورت هواخنک نیست که شماتهرانی ؟ ...من خاموش میکنم میره ...

نه اصفهانم.البته یه چیز جالب اون مواقعی هم که لرز ندارم بشدت گر گرفتگی دارم😁 سیستم بدن داغون شده انگار

عزیزم این محاسبه زایمان زدم نوشته هفته ۹هستم ولی ...۴روز با سن جنین تفاوت داره من دقیقا از روی سن سو ...

نه عزیزم. بر اساس طبیعی گذاشتم تیکر رو. راستش دارم راجع به زایمان فیزیولوژیک تحقیق میکنم. اگه برش و بخیه نداشته باشه و همچنین جنین تو موقعیت درستی باشه برای طبیعی، ترجیحم طبیعیه. البته این نظر الانمه 😅😅

حالا احتمالا ماه هفتم هشتم تحقیقاتم رو کامل تر کنم و از زینبی بابا هم کمک بگیرم.

ممنون عزیزم. همچنین. بیست و یک مهر خدا بخواد دوازده هفته و شش روزم

مرسی عزیزم ...من الان هنگ کردم ...چطور شما دوهفته زودتر ازمن میری  🤔...من اولین روز اخرین پریودیم ۴مرداد بود شما انگار چندروز زودتر ازمن شدین اره ؟ 

نه عزیزم. بر اساس طبیعی گذاشتم تیکر رو. راستش دارم راجع به زایمان فیزیولوژیک تحقیق میکنم. اگه برش و ...

اخه اونموقع یادمه گفتی براساس سزارین میذاری ...ایشالا که هرطورباشه سالم وسلامت نینی بیاد بغلت من سزارینی ام ....حالا منو روشنم کنید که چطور شمازودتر ازمنی من اشتباه حساب میکنم یعنی ؟ 

دکتر گفته برم نسل امید گفت خیلی خوبه ازمایشگاهش ..مرسی عزیزدلم خیلی کنجکاوم بدونم پسملیه یاپرنسسه بر ...

ای جونممم منم تا ۱ماه دیگه میرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم ...من الان هنگ کردم ...چطور شما دوهفته زودتر ازمن میری  🤔...من اولین روز اخرین پریو ...

عزیزم من فکر کنم 24 تیر بودم. دوازده سیزده روز جلوترم