2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
چ شربتی میخوری منم یبوست دارم 😖البته من هر دوروزی میشه ولی بازم نفخ میکنم و شکمم سفت میشه 

شربت لاکسمل(منیزیم هیدروکساید)

چاره ای ندارم اگه نخورم خیلی اذیت میشم با ملینای طبیعی کارم راه نمیفته

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس زیاد باهم فرقی نداریم .من میگم ۱۳ هفته برم بلکه جنسیت نی نی مشخص شد دوست دارم زودتر اسم براش انتخ ...

نه دیگه با هم بود آزمایشمون

عزیزم، آخه دوازده و سیزده چندان فرقی ندارن کلا ان تی جنسیت رو دقیق نمیگه من دیدم برای بعضیا اشتباه بوده سیسمونی رو بذار وقتی قطعی جنسیتش مشخص شد😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام دوستان من پانکچر شدم ولی نمیدونم چرا فقط پنج تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم خیلی یعنی باید چکار کنم؟ اینجا کسی هست که با پنج تا تخمک تونسته باشه جنین خوب داشته باشه دکترم نبود وقتی بهوش اومدم نمیدونم باید چکار کنم اینجا کسی هست مشکلش مثل من بوده باشه؟ اگه اره چکار کرده و چی شده خیلی غصه دارم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ان شاالله النا جون.مرسی از دلگرمیت   .والا از وقتی بتام‌مثبت شده بیشتر از هیجان و خوشحالی این ...

نه عزیزم. منم فکر میکردم برم ببین جنین قلب داره حالم بهتر میشه. ولی از دوشنبه که رفتم سونو فقط دارم بالا میارم. هی میگم نکنه این بالا اوردنا باعث سقط بشه. ببین تا ته نه ماه دلیل و بهونه برا استرس هست. باید بسپاریم به خدا. همون خدایی که بهمون داده ایشالا برامون نگه میداره

سلام دوستان من پانکچر شدم ولی نمیدونم چرا فقط پنج تا تخمک داشتم خیلی ناراحتم خیلی یعنی باید چکار کنم ...

غصه چی و میخوری.منم باز ذخیره خوب فقط دوتا تخمک گرفتن و دوتاشم جنین شد ۳روز بعدم برام انتقال دادن الانم منتظرم روز ازمایشم فرا برسه خیلی هم امید دارم البته.خداکنه مثبت بشم.ایشاله ۵تا جنین خوب تشکیل بشه برات.

غصه چی و میخوری.منم باز ذخیره خوب فقط دوتا تخمک گرفتن و دوتاشم جنین شد ۳روز بعدم برام انتقال دادن ال ...

وای راست میگی ایشالله بحق علی مثبت بشی عزیزدلم بیای همینجا بهم بگی.

اخه اولش دکتر برام سه تا امپول دور ناف داده بود بعدش که پرستار اومد گفت پنج تا تخمکه گفت بهم برو این امپولارو پس بده بعدم گفتن الان انتقال نمیده دکتر سر این خیلی نگرانیم بیشتر شد شما دکترتون کی بود

غصه چی و میخوری.منم باز ذخیره خوب فقط دوتا تخمک گرفتن و دوتاشم جنین شد ۳روز بعدم برام انتقال دادن ال ...

منم ذخیره تخمدانم خوبه مشکلمم کلا همسرمه که ضعیفه وگرنه خودم طبیعی تخمک گذاری و ... رو دارم و عکس رنگی هم اوکی مشکل بارداری ندارم ولی همسرم ضعیفه

وای راست میگی ایشالله بحق علی مثبت بشی عزیزدلم بیای همینجا بهم بگی. اخه اولش دکتر برام سه تا امپول ...

مرسی عزیز دلم.نگف چرا انتقال نمیدن؟احتمالا تخمدان یا رحم دچار ورم شده که گفتن بعدا انتقال میدیم.من اصفهانم 

منم ذخیره تخمدانم خوبه مشکلمم کلا همسرمه که ضعیفه وگرنه خودم طبیعی تخمک گذاری و ... رو دارم و عکس رن ...

خب اگه مشکلی نداری خودت.انشاله جنین که برات تشکیل بشه بعدشم انتقال بدی با توکل بخدا صد درصد نتیجه میگیری