2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045642 بازدید | 684477 پست
سلام اره بتام بود ۶۰۰۰🙄🙄 دعا کن یا سه قلو یا خارج رحم، که من میگم سه قلوئه😁😁

من حس میکنم دوقلوعه 😍ولی خب اگه کسی گفت بگو مثلا کیستی چیزی داشتم داروی محرک خوردم دوقلو شده 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکز امید تهران.. دکتر اقاحسینی

عزیزم اسپرم همسرت اوکی هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

سلام عزیزم چی شده؟؟ 😍 😍 😍 😍 بابا نهایت دوقلو داری دیگه چرا اسم این همه ترسوندن شما رو

مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 مامان عیالوار 

خارج رحمی کجا بود بابا

@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

مبارکه عزیزم

انشالله بسلامتی

مطئنا خدا بهترینها رو برات در نظر گرفته

آروم باش و‌همه چیز رو از این به بعد تا بدنیا اومدنشون بسپار به همون خدایی که مهربانترینه💚❤️💚

سلام 

دوستان کسی میدونه قرص (IP_6)اینوسیتول هگزا فسفات

برای چیه 

وقتی قرار شد از ماه بعد ال دی رو شروع کنم گفتن این قرص رو قطع نکن تموم سد هم دوباره بگیر بخور 

با عرض پوزش قاعدگی قبلی دفع لخته های بزرگ داشتم مثل زمان سقط اینبار هم مقدار کمتر همونطور بود البته هر دوبار روز اول البته بار قبل خیلی زیاد بود و لخته ها خیلی بزرگ حالا ره نظرتون ازن بکماه که عقب افتاد خودم برم یه سونو هم بدم یا نیاز نیست 

انشالله که هر چی دوست داری همون بشه برات خیلی خیلی مبارکه دوست من بتاش ۳۰۰۰ بود روز چهارده انتقال ...

ممنون ان شاء الله...

نمیدونم والله..

کلی دعا کردم خدایا مثبت باشه جوابم خدا چنان مثبت کرد دهنم و بست😁😁

دعا کنید هر چه باشه خیرم باشه مشکلی نباشه🙏🏻🌹

سلام 

دوستان کسی میدونه قرص (IP_6)اینوسیتول هگزا فسفات

برای چیه 

وقتی قرار شد از ماه بعد ال دی رو شروع کنم گفتن این قرص رو قطع نکن تموم سد هم دوباره بگیر بخور 

با عرض پوزش قاعدگی قبلی دفع لخته های بزرگ داشتم مثل زمان سقط اینبار هم مقدار کمتر همونطور بود البته هر دوبار روز اول البته بار قبل خیلی زیاد بود و لخته ها خیلی بزرگ حالا ره نظرتون ازن بکماه که عقب افتاد خودم برم یه سونو هم بدم یا نیاز نیست

@زینبی_بابا    

ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم حالا با یه بار دو بار هیچی نمیشه  خداییش این وروجکا رو دست کم نگیر خیلی قوی تر از اونی ه ...

همسر منم همینطوره.از من حساس تره.اصلا وسواس داره.خدا خودش صبر بده بهمون

زینب جان من الان ۵ هفته م.باید تهوع و ویار داشته باشم؟تو مطالب همین سایت نوشته از ۵ هفتگی شروع میشه.منم ترس برم داشته.میگم نکنه بتام بره پایین و .....از این فکرای ترسناک

خدایا شکرت