2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم اینه که نشونه نداده دقیقا چند درصد بالا رفته....والله ازبس فکرم درگیر قاطی کردم😂😂😂

به خدا بتات عالیه. کیف کن و لذت ببر عزیزم. به خدا نی نی ها اون تو میگن مامان تورو خدا انقد فکر و خیال نکن و استرس نداشته باشه بذار ما تو دلت کیف کنیم و خوش بگذرونیم. بعدم یه کم دیگه میری قلبشون رو میبینی خوشیت صد برابر باشه. به جای این فکر و خیالای الکی با حال خوبت واسه همه دوستامون دعا کن که حال تو رو خیلی زود تجربه کنن عزیزم. 💚💛❤💚💛❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمای خوشگل  من امروز روز چهارم انتقال هستم  مثل روزای قبلم فقط یه کوچولو دلم درد میکنه ...

عزیزم حتما مثبتی

میدونم سخته منم تجربش کردم ولی ب چیزای بدش فکر نکن چون نی نی هات حس میکنن ناراحت میشن و میگن مامان مارو نمیخاد که همش به چیزا بد فکر میکنه

همین که الان نی نی هات تو وجودتن خودش یه دنیاااس

بهشون عشق بده و مطمئن باش که میچسبن به دلت و سالم و سلامت تو بغل میگیریشون👶👶👶😍😍😍🥰🥰🥰

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خانما اینا جواب آزمایش بتای من،من بلد نیستم درست بخونم خوبه؟ @زینبی_بابا    

عالیه مثبتی عزیزم مبارکهههه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سه هفته بعد از ازمایش منظورته دیگه درسته؟ در واقع ۵ هفته بعد از انتقال رو میگی بریم بهترین موقع ست؟

اره اینطوری بهتره.ولی خیلی از دوستان که زودتر رفتن جنینو دیدن و بعضیا هم مثل من بودن

میترسم اشتباهی شده باشه اخه خیلی نرفته بالا یعنی🥺کسی بود چند برابر بشه مثل من؟ای کاش زینبی جون ببین ...

بعضی وقتا همون یه جنین میشه دوقلو گلم نگرانی نداره برو لذتشو ببر مارم دعا کن

۱۷شهریور انتقال دادن...امیدوارم خوب باشه واقعا نگران شدم غیر طبیعی نیس اخه...والله چیز خاصی رعایت نک ...

خونتون پله داشت؟وقتی انتقال دادی از پله بالارفتی؟

ماطبقه دومیم تاثیر بد نداره؟

به خدا بتات عالیه. کیف کن و لذت ببر عزیزم. به خدا نی نی ها اون تو میگن مامان تورو خدا انقد فکر و خیا ...

ان شاالله عزیزم..منم حقیقتش فقط قبل گرفتن جواب ازمایش استرس داشتم ولی این دوسه روزه گذشته خیالم راحته چون مطمئنم اگه قرار بود مشکای پیش بیاد خدا برام قسمت نمیکرد ان شاالله خیره امید به خدا

بچه ها اینجوری بتاهای نجومی میزارین من دچار خود کم‌بینی میشما.برا من ۹۷ شده بود ۱۸۷.دیگه م نرفتم.آخه ...

شمارش آزمایشگاها باهم فرق دارن عزیزم نگران نشو

خونتون پله داشت؟وقتی انتقال دادی از پله بالارفتی؟ ماطبقه دومیم تاثیر بد نداره؟

ممنون عزیزم ان شاالله هرچه زودتر این شادی روهم شما تجربه کنین ...ما آسانسور داریم ابته من کلا خونه زندونی شدم😂😂جایی نرفتم

فقط وقتایی که پریود میشدم دمنوش گیاهی میخوردم وکاچی که رحمم گرم بمونه

چه دمنوشایی عزیزم؟