2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست
مرسی ارزو جانم توکل به خدا خواهر مهربونم😘🌸

قربونت برم فکرای بد ازخودت دور کن .بمیرم برات میدونم الان چه حالی داری اما خب خواهر من به این زودیا ناامید نمیشه .توکل کن به خدا .خدا ارحم الراحمین .مطمئن باش شادیتو ازت نمیگیره

عزیزم همسرم ویزیت شد بعد1بار میکرو ناموفق دکتر گفت2ماه دارو بگیره و یه سری رعایت ها داد تا دوباره آز ...

اینکه میگی همسرت دارو گرفته ک آزمایش بده، از ارولوژ مام دارو گرفته؟

گلم تعداد اسپرم ما بیشتر نمیشه. قبلا حدود دویست هزارتا بود یه دوره یک ساله دارو مصرف کرد و هیچ تغییری نداشت. الان با رژیم غذایی و کلی رعایت شده یک، نهایتا یک کوچولو دیگه بیشتر بشه ولی شرایطمون همینه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همسرم ویزیت شد بعد1بار میکرو ناموفق دکتر گفت2ماه دارو بگیره و یه سری رعایت ها داد تا دوباره آز ...

عزیزم تعدادو مورفوی شما چقدر هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم تعدادو مورفوی شما چقدر هست؟

گلم تو میکرو اصصصصلا تعداد مهم نیستا 

نگران تعداد نباش

فقط ویتامین وسبزی ومیوه بخوره که کیفیت همون یک میلیون خوب پیش بره

گاهی تعداد بالاست اما دی آن ای خرابه ...چه فایده 

تنها چیزی که خیلی مهم نیست تعداد 

@زینبی_بابا  
سلام عزیزم

من بعد از اینکه جواب بتام منفی شد رفتم‌دکتر و سونو کرد و گفت جنین زنده است و خون داخل لگن نشده ولی متاسفانه در ابتدای لوله قرار گرفته و اصلا صلاح نیست که بمونه.دوباره آز بتا داد و گفت اگر بالا رفته باشه که باید با دارو سقط کنی اگر نه بعد قطع دارو خود بخود دفع میشه.من آزمایش بتا دادم.بالا نرفته بود.دکتر بهم فورمالین داد که جنینی که دفع می کنم رو ببرم‌آزمایشگاه.امروز با درد زیاد دفع کردم.شما تا حالا دیدید کسی مثل من باشه.فکر می کنم رو‌خود جنین آزمایش ایمنی می خواد انجام بده.

ممنون میشم نظرت رو بهم بگی عزیزم

بچه ها من فردا پانکچر دارم شدیدا شکمم داره درد میگیره عادیه؟؟؟؟

کاملا عادیه من اینقدر شکمم باد کرده بود که نگو هر ده دقیقه هم تو دستشویی بودم از شدت فشار حالا دوقطره هم نداشتند ولی انقدر تخمدان ورم میکنه که همه جارو تحت فشار میذاره نگران نباش هایپر شدی فکر کنم...چه میشه کرد باید تحمل کرد ولی تخم مرغ و دوغ پرنمک و کباب فقط بخور این چند روز انشاالله خوب میشی

کاملا عادیه من اینقدر شکمم باد کرده بود که نگو هر ده دقیقه هم تو دستشویی بودم از شدت فشار حالا دوقطر ...

مرسی عزیزم دکتر نصر که گفت نمیزارم هایپر شی حالا ببینم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بچه ها من جواب ازمایشم راگرفتم متاسفانه منفی بود بتا۲😞😭

آخی عزیزم چقد سخت واقعا آدم میمونه تو اینجور مواقع چی بگه ...ان شاالله دفه بعدی عزیزم جوابت مثبت باشه توکل بخدا🥺🥺😔😔😔