2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
سلام خانما من با سینال 27تخمک داشتم دور اول ک سینال دادن داروخانه خیر ندیده وقتی گفتم یخچالیه گفته ...

سلام عزيزم شما روزتي اولي كه تزريق ميكرديد درد هم داشتيد كه متوجه شيد كه تخمك ها دارن تشكيل ميشن؟ من اصلا درد ندارم روز ٥ پريودي هستم 

عزیزم اگه حوصله ات اومد جوابم رو بده. ببین من پروتئین اس آزمایشم پایین بود سال ۹۶. بر اون اساس دکتر ...

لی لا جان تو اونجا که گفتی پایین بود رو فهمیدم، اینم که مجدد گفتن آزمایش بده فهمیدم 

بقیه شو متوجه نشدم؟؟ 🤔🤔🧐🧐🧐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سینال ۴۵۰ زدم با اچ ام جی و ستروتاید  ۲۵ تا فولیکول دیدن حالا چندتا تخمک شه نمیدونم

انشالله که همشون تخمک میشن و بعدم همشون جنین های تپل مپل

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم ببین کلا نگران نباش 😉 😉 😉 این بالا بودن به خاطر فولیکول های ایجاد شده در تخمدان هست و ...

زینب جونم سلام عزیزم

بنظرت حداکثر تخمک برای پانکچر باید چندتا باشه؟

من یه بار اینقد زیاد بود ک آمپول داد بهم ک جذب بشه و تا روز پانکچر تعدادشون نصف بشه. بنظرت اون آمپولی ک برا جذب فولیکولا میزنن روی کیفیت تخمک اثر نداره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زینب جونم سلام عزیزم بنظرت حداکثر تخمک برای پانکچر باید چندتا باشه؟ من یه بار اینقد زیاد بود ک آمپ ...

ببین گلم تعداد قطعی نمیشه گفت ولی بالای 10 رو رویان هایپر حساب میکنه 

بقیه اش رو اطلاع ندارم 🙈🙈🙈

منم رویان میرم، دو بار خودم و همسرم ویزیت شدیم و ازمایشارو دادیم. تعداد اسپرم یک میلیون هست و ؟ورفو ...

عزیزم همسرم ویزیت شد بعد1بار میکرو ناموفق دکتر گفت2ماه دارو بگیره و یه سری رعایت ها داد تا دوباره آزمایش بده.اما ببین با دارو تعداد1میلیونش میره بالا نگران نباش اینو تجربه کردم.خودمم1بار پیش نصر رفتم حالا منتظرم 2ماه تموم بشه همسرم آزمایش بده اگر شرایطش اوکی بود برم نصر که سیکلو مجدد شروع کنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم راستش باید معاینه بشی  مشکل کلیه و سنگ کلیه نداشتی تا حالا؟؟ اگر خوب نشدی یا شدید شد برو ...

سلام عزيزم روتون بخير 

من تو مرحله پانكچر هستم من ٥ روز گونال زدم ديگه نداشتم و پيدا نكردم و بقيشو بايد سينال بزنم ميخاستم ببينم اشكالي نداره ؟ 

سلام عزيزم روتون بخير  من تو مرحله پانكچر هستم من ٥ روز گونال زدم ديگه نداشتم و پيدا نكردم و ب ...

من یه دونه 300از پارسال تو یخچال دارم ولی تاریخ شو چک نکردم اگر به دردت میخوره برات پیکش کنم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
سلام عزيزم روتون بخير  من تو مرحله پانكچر هستم من ٥ روز گونال زدم ديگه نداشتم و پيدا نكردم و ب ...

یک داروخانه کنار بیمارستان طالقانی ولنجک چند روز پیش من نیکان بودم مریضا ازش خریده بودن نمی دونم هنوزم داره یا نه

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
لی لا جان تو اونجا که گفتی پایین بود رو فهمیدم، اینم که مجدد گفتن آزمایش بده فهمیدم  بقیه شو م ...

عزیزم میخواستم نظرت رو بدونم، اصلا فایده ای داره الان آزمایش بدم وقتی جوابش درست نیست؟ منظورم اینه وقتی جوابش قابل استناد نیست آزمایش چه معنی میده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها دکتر به من گفته هروقت جواب ازمایشاتو گرفتی فوری بیا ...من جوابم یکشنبه اماده میشم....چیکار کنم...بذارم دیرتر برم یا نه همون روز برم...سونو برم قبلش؟ یا نه زوده؟یه وقتی برم که همون موقع اگرم سونو کرد دیگه جواب درست باشه...نمیدونم کی دوباره برم پیش دکتر

انشالله که همشون تخمک میشن و بعدم همشون جنین های تپل مپل

مرسی عزیزم الان شکمم درد داره نمیدونم عادیه یا نه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من چون دوتا انتقال منفی قبلا شهرستان داشتم اینبار برام بلاست انتقال دادن...

ان شاالله این دفعه مثبته نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍