2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره.دکتر خوبیه و خیلی خوش اخلاق.برام ۱۰ درومد ولی غیر از پول داروهاو...گفتما.اگه قسمت باشه و بیای ان ...

ملیکا جون بهت بگم فردا هم بری جواب آز بتای دومت عالی باشه بازم خیالت راحت نمیشه باور میکنی؟ بعد میگی خدایا کی برم ساک رو تو رحم ببینم، بعدش خدایا صدای قلبو بشنوم دیگه خیالم راحت میشه، بعد میگی خب صدای قلب دوم، غربال اول، آنومالی، تکونای نی نی، و .....

اما امیدوارم خدا این دلواپسی های شیرین رو قسمت همه دوستای منتظرم بکنه. آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانما  من امروز انتقال دادم  فقط بعد از ظهر که میخواستم شیاف بزارم واژنم خیلی خشک ب ...

مبارک باشه عزیزم ایشالا بچسبن بهت تا نه ماه 😍

منم همینطور بودم درد داشتم حتی اما الان راحت تره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزممم‌برام دعاکن از ته دلت با اولین انتقالم مامان بشم 

چشم عزیزم، انشالله قابل و لایق باشم. به حق مهربونی خدا با اولین انتقالت شیرینی دلچسب مادر شدن رو میچشی عزیز دلم. آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله ک چیزی نیست. نه من پارسال خواهرزادمو بغل کردم بالای کشاله رانم درد گرفت و هر وقت چند ساعت س ...

انشالله که چیزی نیست عزیزم ،والله خیلی سعی میکنم فکر نکنم تا حدودی هم موفق شدم ولی باز هم آدم یه نگرانی هایی داره که نمیشه نادیده شون گرفت ،بعد هم اینقدر شلوغه که اصلا فرصت نمیشه سوال کرد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم قبلا پاپ اسمیر دادم تو برگه اش زده بود التهاب، از منشی که پرسیدم گفت التهاب همون زخم دهانه رحم ه ...

عزیزم منم التهاب دهانه رحم دارم درواقع همه دارن 

فکر کنم التهاب رحم با دهانه رحم فرق داشته باشه 

آخه مدل انتقال فریز اغلب*نه همیشه به صورت Long هست که خودش دو سیکل طول میکشه و اینکه بدن بعد از پانک ...

نمیدونم والا دکتر اقصی اینطور پیشنهاد دادن حالا چهارشنبه که رفتم از تعداد جنینها مطلع شم خبر میگیرم که چجوری و به چه صورته ممنون ازت 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ملیکا جون بهت بگم فردا هم بری جواب آز بتای دومت عالی باشه بازم خیالت راحت نمیشه باور میکنی؟ بعد میگی ...

لیلا جونم دلواپسیهای شیرین رو خوب اومدی.به خدا همه شو یا جون و دل میخرم.فقط ان شاالله یکی یکی به خیر بگذرن.راستی.ساک رو واقعا هفته چند میشه دید؟یا یه قلو  و دو قلو بودن کی معلوم میشه؟

خدایا شکرت  
عزیزم منم التهاب دهانه رحم دارم درواقع همه دارن  فکر کنم التهاب رحم با دهانه رحم فرق داشته باش ...

ممنون عزیزم، شما فریز نکردین؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست