2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

سلام بچه ها من انشاالله مهر انتقال دارم الان ۲۱پریودی هستم دکتر دیفرلین داده بزنم گفت پریود شدی بین روز ۱۲تا ۱۴بیا کسی میدونی چند روز پس از دیفرلین پریود میشیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو انتقال قبلی همین طور بودم درد شدید ماهیچه ران و تا دو سه ماه ادامه داشت...

منم درد شدید میگیره.خیلی میترسم.شنیدم اب هویج برا این دردا خیلی خوبه.ولی از طرفی هم شنیدم اب هویج برا بارداری ضرر داره.زنگ زدم دکتر گف سه شنبه بیا ببینمت

ن گلم به خاطر پیام تو نبود ،من پانکچر دومم هم دو بسته اووابوست خوردم ،ولی حس میکنم تاثیری نداشت ،آخه ...

واسه سونو شکم کجا میشه رفت؟ دکتر زنان سونو شکمی انجام میده؟ 

همینا خیلی خوبه ک میخوری. اگه اوا تاثیری نداشته چ کاریه حدود یه تومن هزینه کنی. دیگه وضعیتمون چ خوب چ بد همینه باید میکرو کنیم و نتیجه اش شانسیه.. انشالله برا ما هم خوب باشه. بنظرم بیشتر از این استرسا و فکرا باید زودتر انجام بدیم راحت بشیم. واقعا چندین ماهه ذهنم درگیره صبح تا شب. خدایا خودت ب هممون کمک کن👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوبار ویزیت شد ...یه بار ازمایش داد گفت تکرار کنید ...بعد از تکرار ازمایش گفتن طبیعی اقدام کنید امکا ...

ممنونم از توضیحت😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امروز خیلی حالم بد شد فشارم افتاده بود ، رو پا نمیتونستم وایستم ، سردرد داشتم ، صبح حالت تهوع هم داش ...

الهی ک دو روز دیگه مثبت بشی

خیلی خوبه ک جنین داری، اینجوری آدم امیدش رو از دست نمیده بازم میری تو سیکل انتقال

البته خدا کمکت کنه همین انتقال نتبجه بگیری

من جنین دارم گلم ، ولی این ماه گذشته لاپاراسکوپی کردم اصلا نمیدونستم مشکل دارم  هم اندیمتریوز ...

ببین من دکتر گیاهی رفتم ۴ ماه وقت گذاشتم خیلی رعایت کردیم حتی حجامت هم کردیم ولی جواب نداد منم مشکلم لانه گزینی چون بتام میره بالا افت میکنه ک دکتر تشخیص داد رحمم التهاب داره ، مگه عکس رنگی تاحالا ننداخته بودی ک نفهمیده بودی چسبندگی داری؟

والا جنین شناس گفت قبل از انتقال بلاست میکنن بعد انتقال میدن

بسلامتی

عزیزم شما بار اول رفتی نصر، و گفتی ب خوایت خودت ب ماما گفت برات دارو بنویسه درسته. پس کی همسرت پیش ارولوژ ویزیت شد؟ میخام بدونم پروسه مام چجوری بود؟ چون رویان تا ارولوژ دستور نده، دکتر رنان دارو نمینویسه

سلام بچه ها من انشاالله مهر انتقال دارم الان ۲۱پریودی هستم دکتر دیفرلین داده بزنم گفت پریود شدی بین& ...

سلام برا من میکرولین داد گفت ۱۶ قرص روکین بزنش بعد تا دو ماه پریود نمیشی

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
ما مرکز خصوصی نفری ۲۵ تومان دادیم ازمایش خون کرونا..

آها فکر نمیکردم خون رو قبول کنن برای میکرو. فکرکردم حتما باید از حلق باشه. حالا قبلش باید از مرکز سوال کنم

مرسی گلم

واسه سونو شکم کجا میشه رفت؟ دکتر زنان سونو شکمی انجام میده؟  همینا خیلی خوبه ک میخوری. اگه اوا ...

من که میرم مرکز سونوگرافی ،گفت بیرون انجام بده هم سونو شکم هم لگن ،نمیدونم برای چی میخوان ،برای شما هم نوشتن ؟دکتر زنان فکر کنم سونو شکمی فقط برای خانم های باردار انجام بدن،آره واقعا من میدونم به خاطر استرس خودم رو نابود کردم و ذخیره م پایین اومده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...