2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045413 بازدید | 684464 پست
@زینبی_بابا     سلام عریزم خارج رحمی تایید شد الان تو مطب یه دکتریم که فلوشیپ لاپاراسکوپ ...

سلام عزیزم 😢😢😢😢 الهی بمیرم اینا دستی دستی داشتن نابودت میکردن 

عزیزم هر چه زودتر زیر نظر یه دکتر زنان باید جراحی بشی ولی لاپراسکوپی نه باز، تهران ممکنه تا بیایی دور از جون خودت برات مشکلی پیش بیاد 

برات صلوات میفرستم تا سلامت به خیر بگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین نظر دکترت چیه ؟حالا قراره pgd کنی یا ن ؟آخه با توجه به این که شما زمان زیادی ندارید ،این پروسه ...

من خیلی دوست دارم pgd کنم ولی نمیدونم چرا اینجا مخالف این کارن، اخه من خودم که حامله میشم اصلا واسه این ivf کردم که pgd کنم سالمهاش رو جدا کنم تا خیالم راحت باشه

ولی حالا چون تعدادش زیاد نیست این کارو نمیکنم مگر اینکه دوباره پانکچر کنم و تعداد مطلوب به دست بیاد

به هر حال باید باز هم از دکترم وقت بگیرم باهاش مشورت کنم

اگه اون تایید کرد یه ماه بیشتر میمونم

@زینبی_بابا     عزیرم میگه درمان دارویی ممکنه جواب نده و لولمو میخواد برداره با لاپاراسک ...

عزیزم تو رو خدا ببخشید اگر دیر آنلاین شدم

دولتی های تهرانم همه رزیدنت هستن، نهایت همون خصوصی اونجا برو

ببین متوتروکسات ندادن بهت؟؟ حداقل رشدش متوقف بشه، عزیزم حتی شده خصوصی برو سلامتیت مهم تره، اگر گفتن لوله رو برداری قبول کن چون بعدا ممکنه هیدرو بشه و دردسرهای بعدی... 

ممنونم زینب جان        بله خداروشکر.ان شاالله که همه چی خوب پیش بره فقط.مرسی ...

مبارکه عزیز دلم ان شاءالله به حق پنج تن صحیح و سالم بغل بگیری نی نی های خوشگل تو

راستی این دکتر حمدی رو دست دکتر نصر زده با انتقال های اول مثبتش.

ملیکا جون چند سالته عزیزم

خدایا شکرت
مرسی عزیزممم والا ۱۲ مهر وقت دکتر دارم اون موقع برام مینویسه برم احساس میکنم دیر میگذره 😁 اره خوب ...

خداروشکر عزیزم 

واقعا روزا خیلی دیر میگذره 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستای عزیزم.نتیجه مثبته.خداروشکر.ولی برا روز ۱۲ بتای۹۷ کم نیست؟

مبارک مبارک خداروشکر ملیکا جون. خیلی مراقب خودت باش. فکر کنم دو روز دیگه باید تکرار کنی آزمایش رو

کار خوبه خُــدا درست کنه  
@زینبی_بابا   زینب جان خداروشکر مثبت شدم.بتام روز ۱۲ ۹۷/۶شده.ممنونم از تمام حرفای دلگرم کننده ...

ملیکا جون خیییییلی خیییییییلی خوشحال شدم😍😍😍😍😍

خداروشکر...

بارداری خوبی داشته باشی...

ان شاء الله این هفته هفته ی مثبت شدن بتای دوستان بشه🤲🤲🤲🤲⚘

@زینبی_بابا     عزیرم میگه درمان دارویی ممکنه جواب نده و لولمو میخواد برداره با لاپاراسک ...

وااای سها جون متاسفم.😞😞😞.

خیلی به فکرت بودم..

اگه شرایط داری برو ساری برای جراحی اونجا تجهیزاتش شاید بهتر باشه...

امیدوارم خداوند بهترین ها رو پیش پات بگذاره  و به زودی دلت رو شاد کنه..

توکل کن به خدا🌹🌹