2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم ازلحاظ ژنتیکی اهدایی مشکل نداره چون ازتوتغذیه میکنه ولی ازلحاظ وراثتی هم من شنیدم دادگاه ...

در مورد ژنتیکی که مربوط به ساختار اولیه هر انسانی هست و مربوط به دی ان ا میشه چطور از طریق تغذیه از خون مادر تغییر می کنه؟اگر چیز بیشتری می دونی راجبش بهم بگو عزیزم

عزیزم آزمایش کاریوتایپ رو هم بده.مشکل ایمنی و انعقادی با دارو و دریافت سرم حل میشه ولی متاسفانه مشکل کروموزومی حل نمیشه چون ما با کروموزوم های مشخصی به دنیا میایم

خوبی ما آی وی افی ها اینه که میدونیم بچه هامو کی میان توی دلمون. من انتقالم با سونو بود، خودم صفحه ...

اره ازاون لحاظ خیلی قشنگه بدونیم کی مادرشدیم. 

وای شیرینی نگودرمقابلش ضعیفم. 😋😋

یعنی بادوم خوبه؟ چشم میخورم. 

شمام میوه خشک بخر هروز بخور عالیه استرادیول بدن روطبیعی تامین میکنه من سری قبل کلاخوردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببین هرچی دکترت صلاح میدونه حتما همون کار رو انجام بده من ۲۴سالمه و همسرم ۲۶سالشه ...خیلی دوس ...

ممنون عزیزم از پاسخت

تو زمانی که می خواستین تصمیم گیری کنین به اینکه این تخمک برای چه کسی هستش و چجور شخصیتی داره فکر کردین به چه نتیجه ای رسیدین؟ 

در مورد پروسه گرفتن اهدایی میشه بیشتر برام توضیح بدی. چند تا تخمک میشه گرفت،چقدر راجب به دونر اطلاعات دارید،چه آیتم هایی رو برای دنر در نظر می گیرن؟

در مورد ژنتیکی که مربوط به ساختار اولیه هر انسانی هست و مربوط به دی ان ا میشه چطور از طریق تغذیه از ...

اره درست شنیدی عزیزم. چشم حتمامیریم میدم. برای من سرم ای وی ای جی ننوشتن فقط امپول انوکساپارین. 

ببین گلم دی ان ا چون بچه باخون توتغذیه میشه دکترامیگن تاحدودزیادی تغییر میکنه 

@زینبی_بابا     سلام دوستای گلم میشه منوراهنمایی کنید؟ صلاحترین راه رونشونم بدین ممنونم. ...

سلام عزیزم، انشاءالله حاجت دلتو امام حسین بهت بده گلم، اگه بار اول تخمک و جنینای کمی تشکیل شد به نظرم پشتش باز پانکچر شو، بعد انتقال بده، البته این نظر منه، ببین بقیه دوستان هم نظرشون چیه بعد سبک و سنگین کن در نهایت اون چیزی که می دونی صلاحته انجام بده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره درست شنیدی عزیزم. چشم حتمامیریم میدم. برای من سرم ای وی ای جی ننوشتن فقط امپول انوکساپارین.  ...

عزیزم انوکسپارین فقط مربوط به مشکل انعقادی هستش.برای ایمنی پردنیزولون و سرم باید بگیری حتما به دکترت گوشزد کن

عزیزم انوکسپارین فقط مربوط به مشکل انعقادی هستش.برای ایمنی پردنیزولون و سرم باید بگیری حتما به دکترت ...

اره پردینزولون روزی یکی گفته بخورم ولی سرم نگفت. 😬

دکترا رو نگو اصلا هوش وحواسشون نیست تامن نگم

اره ازاون لحاظ خیلی قشنگه بدونیم کی مادرشدیم.  وای شیرینی نگودرمقابلش ضعیفم. 😋😋 یعنی بادوم ...

آره عزیزم بادوم بدون پوست برای بارداری خیلی خوبه، سلنیوم داره، میوه هم خودم خشک میکنم با دستگاه، همه چی، جات خالی خیلی خوشمزه اس.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
آره عزیزم بادوم بدون پوست برای بارداری خیلی خوبه، سلنیوم داره، میوه هم خودم خشک میکنم با دستگاه، همه ...

اووف نوش جونت توارگانیک میکنی من دستگاه ندارم ازبیرون میخرم. خونگی خوبه؟ 12ساعته روشن میکنی تاخشک شن؟ ارزش داره بخرم. چون هرسری راحت150پول میدم واسه میوه برای 10روز

اهان باشه عزیزدلم ممنونم لطف کردی پس بدن من خیلی به داروهاجواب نمیده خیلی دارو داشتم من اماهمش5تاتخم ...

عزیزم انقدر نگران نباش

انشالله با تعدا جنین کم هم خدا میخواد و‌جواب میگیری!استرس نداشته باش!

من ۲۴ تا تخمک داشتم،۱۶تا جنین!کیفیتشون هم از عالی بود تا متوسط و‌بلاست هم شدند!

اما دوبار انتقال دادم‌و منفی شد

و فقط یک بسته دارم!به اونم امیدی ندارم!

دنبال دکتر بهتری میگردم!

پس به تعداد جنین نیست به خواست و اراده خدا هست!

از خدا بخواه کمکت میکنه

اووف نوش جونت توارگانیک میکنی من دستگاه ندارم ازبیرون میخرم. خونگی خوبه؟ 12ساعته روشن میکنی تاخشک شن ...

وای چقدر گرون. من انقدر درست کردم که فریز کردم، موز، آلوشابلون،خرمالو،هلو،شلیل،هلوانجیری،آلبالو با هسته و بی هسته،زردآلو،گلابی،انبه،سیب زرد،سیب سبز، خلاصه فقط مونده خودمونو خشک کنم⁦🤷🏻‍♀️⁩😄😄

پارسال خریدمش چهارصد و خورده، الان فکر کنم یک میلیون اینا باشه. من که خیلی دوس دارم، اگر استفاده ات زیاده بخر. من سبزی هم خشک میکنم عالی میشه.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
عزیزم انقدر نگران نباش انشالله با تعدا جنین کم هم خدا میخواد و‌جواب میگیری!استرس نداشته باش! من ۲۴ ...

شما چطور دو بار انتقال دادی و یک بسته دیگه داری؟ مگه نه شانزده تا جنین داشتی؟ پس بسته ها چندتایی بودن؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
عزیزم انقدر نگران نباش انشالله با تعدا جنین کم هم خدا میخواد و‌جواب میگیری!استرس نداشته باش! من ۲۴ ...

اع حیف چه بدمن همیسه میگفتم اونها که جنین بیشتردارن شانسشونم بالا میره نگواینجوری ایشالله اینبارباهمیناباردارمیشی ممنون اره راست میگی اینبارفقط وفقط ازخدامیخوام دیگه نه به دکتراعتماددارم نه دارو فقط خدا وایمه ودعا برای هممون