2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست
فکر کنم برای طبیعی ها هم همینطوره اما برای آی وی اف اون دو هفته انتظار آدمو پیر میکنه واسه همین بقیه ...

خداییش طبیعی ها چه راحتن.

گاهی فکر میکنم یعنی اینهمه حیوون خدا اینجور زاد و ولد میکنن، اون وقت برای انقد سخته   

حیوون هام نازایی دارند؟   

انشالله که امسال ، سال برآورده شدن آرزوهات باشه عزيزم.

ممنون عزیزم تشکر چه دعای خوبی. 😍😍

انشالله همگی مادربشیم بیایم اینجا از شیطنتها و سختی اش بگیم. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی امید یعنی نازنین و لی‌لا ...

نازنین خودش طبیعی باردار میشد. ولی ivf که کرد منفی شد. ولش کرد خودش طبیعی باردار شد.

لی‌لا هم که عالی بود، مشتی بود بر دهان ivf.

پس منفی شدن ivf نشون دهنده هیچی نیست. میتونیم بازم امیدوار باشیم.

ایشالله امیدتون هر روز بیشتر شه که اینهمه به ما امید میدین   

خداییش طبیعی ها چه راحتن. گاهی فکر میکنم یعنی اینهمه حیوون خدا اینجور زاد و ولد میکنن، اون وقت برای ...

بابا با حیوونا چیکار دارین؟اونام تنها دلخوشیشون زادو ولده.اونم ازشون بگیرن بیچاره ها با چی خوش باشن؟

خدایا شکرت  
ولی امید یعنی نازنین و لی‌لا ... نازنین خودش طبیعی باردار میشد. ولی ivf که کرد منفی شد. ولش کرد خود ...

مرسی عزیزم. از خدا میخوام که خیلی زودتر از اونچه انتظار داری سورپرایزت کنه و دامنت رو سبز کنه. دیروز پیش دکتر علیرضایی بودم کلینیک مام، بهم گفت من خودمم 42 سالگی باردار شدم و الان جونم برای دخترم در میره. خیلی دکتر خوش اخلاق و پر انرژی هست. خدا حفظش کنه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بابا با حیوونا چیکار دارین؟اونام تنها دلخوشیشون زادو ولده.اونم ازشون بگیرن بیچاره ها با چی خوش باشن؟

حالا یه جوری میگی انگار من دوره افتادم دارم همشونو اخته میکنم، سوال پرسیدم بابا  

مرسی عزیزم. از خدا میخوام که خیلی زودتر از اونچه انتظار داری سورپرایزت کنه و دامنت رو سبز کنه. دیروز ...

ممنون از دعای قشنگت. الهی خدا تو و عزیز تو دلت رو حفظ کنه و به سلامتی به دنیاش بیاری   

خدا دل هیچکس رو نشکنه. باورت میشه من حتی با دیدن یه حیوان حامله هم دلم می گرفت، عزیزم کی آزمایش داری؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا دل هیچکس رو نشکنه. باورت میشه من حتی با دیدن یه حیوان حامله هم دلم می گرفت

نه من با دیدن حیوان حامله دلم نمیگیره. ولی با دیدن دخترای کوچیکتر از خودم که تا ازدواج میکنن پشت سر هم صاحب بچه میشن و من همچنان اندر خم یک کوچه موندم دلم میگیره.البته ان شاالله امسال همه مون مامان میشیم.  

خدایا شکرت