2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
زینب جان من از دیشب درد زیر شکم دارم و گاهی دور ناف.به نظرت  نشونه بدیه.من ایندفعه خیلی امیدوار ...

ملیکا روز چندم انتقالی؟ من روز ششم هستم و حالم خیییلی بده،

سردردهای مرموز، درد شکم تیر کشیدن ناف تا واژن، درد های مبهم پریودی😞😞😞😭😭😭😭

نمیدونم چکار کنم😞😞😭

آهن بهتره با غذا بخوری 

دکتر تغذیه به من گفت شب قرص آهن رو با یک تکه گوجه و یا اب پرتقال طبیعی بخورید (هر چیزی که ویتامین ث داره)بسیار خوب جذب میشه.

بین کلسیم و اهن هم گفت فاصله بندازید، و گفت نیم ساعت قبل و بعد قرص آهن هیچ چیز کلسیم دار نخورید تا مانع جذب اهن نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر تغذیه به من گفت شب قرص آهن رو با یک تکه گوجه و یا اب پرتقال طبیعی بخورید (هر چیزی که ویتامین ث ...

اره باید فاصله باشه دکترم که کلسیم و اینطوری گفت دکتر دخترمن گفت شربت کلسیمش و شب بده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشيد، مگه شما با سينال نتيجه نگرقتيد؟ چندتا تخمک داشتيد؟

من مقصر دکترم بود دیر منو عمل کرد ۱۵ تا فولی داشتم ۸ تا تخمک دوتا جنین ...جنین شناسمم بعدا فهمیدم ببخشید ولی خیلی احمق ونا وارد بوده رویش کرج میرفتم ولی الان ابن سینا تهرانم ......نگران نباش عزیزم elit67باهم امپولامونو شروع کردیم سینال بود اونم ۱۲ تا جنین براش تشکیل شد چون جایه خوب انجام داده بود 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
انشاالله...توکل بر خدا هممون مثبت بشیم🙏 نه ندادن بهم تازه بهم آسپرین هم ندادن که از زینبی جون پرسی ...

اره من از دوم پریودی انوکسا بهم داده 

لابد نیاز نداشتی که انوکسا ندادن زدنش دردناکه

اسپرین هم از دوماه قبل داده 

فرتیل سی ام هم روزی دوتا 

استرادیول هم 4 تا 

ویتامین دی یکی 

فولیک اسید هم یکی 

آمپول پروژسترون یکی 

شیاف پروژسترون دوتا 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

@زینبی_بابا    

تو رو خدا کمکم کن

حالم خیلی بده، سردردهای مرموز دارم 

بی حالم و همش میل به دراز کشیدن دارم و شکم دردهای پریودی و حالت تهوع خفیف مثل اون موقع ها که پریود میشدم،

گاهی نافم به پایین تیر میکشه 

این سومی انتقالمه و همین داروها رو قبلا هم میخوردم نه تو انتقال اول که منفی شد و نه تو انتقال دوم که مثبت شد هیییچ کدوم از علائم رو نداشتم😞😭😭😭

استرس هم اصلا ندارم و اینبار رو کلا سپردم به خدا و به فکر نتیجه نیستم.

ششمین روز انتقالم

دلداریم بده 

اشتهای غذا ندارم اصلا

خانوما سینال اف با گونال خیلی فرق داره؟ ، آخه بعضیاتون دنبال گونال هستین

گونال خارجیه  سیناله میگن شاید اون بهتر باشه ولی خیلی ها با سینالم جواب گرفتن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
زینب جان من از دیشب درد زیر شکم دارم و گاهی دور ناف.به نظرت  نشونه بدیه.من ایندفعه خیلی امیدوار ...

سلام عزیزم ...به خودت نگرانی نده ان شاالله که خیره و نی نی هات اینطوری دارن خودشونو نشون میدن به چیزای خوب فکر کن 

@زینبی_بابا     تو رو خدا کمکم کن حالم خیلی بده، سردردهای مرموز دارم  بی ...

خوب عزیزم خودت داری میگی دفعه های قبل اینطوری نبودی شاید اینبار بدنت اینطوری به داروها واکنش نشون میده

اره همراه با سرویس پلاستیکیهای بچه ،یه تشت هم مخصوص اوشون گرفتیم🤣🤣🤣 ان شاالله این دوران بسلامتی ب ...

😂😂😂

الهی آمین  انشاالله 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانوما هزینه انتقال چنده؟؟انتقال دردش چقدره؟؟؟من خیلی استرس دارم ضربان قلبم میره بالا حتی وقتی میرم ...

نزدیک ۲۵۰۰ هستش 

عزیزم منم میترسیدم با بیهوشی انجام دادن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم همسرم تحرک و مورفولوژی پایینه خداروشکر که جواب گرفتی عزیزم بازم ممنون لطفا برای منم دعا کنید محت ...

انشاالله عزیزم شما بقیه منتظرا زود زود مامان بشین 💓💓

خوب عزیزم خودت داری میگی دفعه های قبل اینطوری نبودی شاید اینبار بدنت اینطوری به داروها واکنش نشون می ...

نمیدونم به خدا خیلی حالم بده😞تنهام...

امروز یک کار خییلی ضروری پیش اومد باید برم بیرون نمیدونم چکار کنم😞