2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
به هر حال سن که بالاتر میره روش اثر میذاره. ایشالله دو تا جنین عالی برات تشکیل میشه    

مرسی عزیزم.امروز که زنگ زدم گفتن لقاح انجام شده تا حالا همه چی خوب پیش رفته.تا فردا دوباره زنگ بزنم که اگه جنین تشکیل شده دوشنبه برم انتقال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای جنین بلاست حدودا یک روز بعد  برای جنین 3 روزه، حدودا سه روز بعد از انتقال  کلا جنین ...

زینب جان پس اگر قرار باشه لک لانه گزینی ببینیم تا ۳ روز اول باید منتظر باشیم دیگه.احتمال اینکه بعد اون ببینیم نیست.

خدایا شکرت  
عزیزم چی شد؟ امروز سونو داشتی که ببینی پانکچر باید بشی یا نه. خوب بود ایشالله؟

رفتم سونو شدم. ۶ تا تخمک بالای ۱۴ داشتم. چهارتاش خوبه و دوتاشون ۱۴. حالا دوشنبه پانکچر دارم . امیدوارم همین چندتا برام بسازه جنینای خوب. 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
زینب جان پس اگر قرار باشه لک لانه گزینی ببینیم تا ۳ روز اول باید منتظر باشیم دیگه.احتمال اینکه بعد ا ...

من روز هفت انتقال لک دیدم. نمیدونم لانه گزینی بود یا نه. دو روز بعدش دکتر پروژسترونمو زیاد کرد. بعد از اون ولی دیگه لک ندیدم و خدا رو شکر تست بتام مثبت شد.

میخوام بگم اصلا شرایط بدنتو با کسی مقایسه نکنو این حساب کتابا رو نکن. فقط خونسردی خودتو حفظ کن و تا نتیجه ازمایشت صبور باش.

ممنونم دعا کنید 🙏🏻 شانسم امروز یکی از فامیلامون اومد خونمون صبح کلا پیشش دراز کشیده بودم فقط درحد ...

عزیزم من اصلا از این چیزا رعایت نکردم، هم دولا راست شدم هم سرکار رفتم، هم یه جمعه کمک مادرم رفتم مهمون داشت و... الان اگر کرونا نبود رفت و آمد هیچ مشکلی نداشت😉😉😉

زینب جون علایم هایپری کی نمایان میشه؟؟😫 ب نظرت الان ک ۶ ساعت گذشته خطر رفع شده؟؟ 

عزیزم نه تا پریود نشدی احتمال هایپری هست، مراقب باش حتما، رژیم پر پروتیین رو رعایت کن، آب و مایعات و آبمیوه زیاد بخور 

اگر یهو سایز و وزنت بالا رفت، حجم ادرارت کم شد، یا... حتی اگر نصف شب بود هم سریع برو بیمارستان

البته این نظر دکتر هم خیلی باعث هدر رفتن جنین میشه و اصلا کار قدیمی نیست طبق مقالات اخیر و خیلی از ج ...

زینبی جون من خودم هشت تا جنین سه روزه داشتم که هفت تاش با کیفیت عالی از فریز دراومدن و دو تا انتقال موفق با همین سه روزه ها داشتم. همین انتقال اخیرم از جنین های سه روزه ای استفاده شد که بیش از سه سال فریز بودن اما جنین شناس گفت کیفیت هر دو عالیه و همون موقع بهم گفت قطعا میگیره 😉

کاملا با نظر شما موافقم که این قضیه دقیقا به شرایط بستگی داره و قانون کلی نداره.

سلام عزیزان من امروز رفتم رویان سونو شدم...گفتن هفته دیگه برام انتقال میدن و همه چی خوب بود خداروشکر ...

به سلامتی عزیزم 😍 😍 😍 😍 

آره دکتر خیلی خوبیه تعریفش رو شنیدم

الان روزی چند تا استرادیول داری؟؟ اگر 3 یا 4 تا هست مشکلی نیست آسپرین 80 روزی یکی بخور تا بعد از بارداری و قطع استرادیول 

خداروشکررر، ایشالله جنین های عالی تولید میشن    

انشالله . دبگه جز دعا کاری از دستم برنمیاد. تازه کلی با شوهر جان بحث داشتم که نمیتونم و عمل نمیامو .... از ابن حرفا ...آخرش پیروز شدم و راضی به عمل شد💪💪💪حالا از ابنور هم نگران اسپرم ایشونم هستم. فقط حیف که تخمکای کمی شد. اما باز میگن از همینا هم جنین خوب تشکیل بشه   . ففط از  خدا میخوام همش جنین بشخ که حداقل یکمی آرامش بگیرم.   

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار