2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
والا راستش منم خیلی متوجه سوالت نشدم😬😬🙈🙈🙈

ببخشید گنگ تایپ کردم ...میگم که من دیروز امپول رو تزریق نکردم روز سوم پریودم بود ...باید از دیروز شروع میکردم ...اگه از امروز شروع کنم تاثیر میزاره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم... من پنجشنبه صبح ساعت ۶ انتقال داشتم با بیهوشی، تا دیشب حالم خیلی خوب بود انگار اصصلا اتفاق ...

عزیزم هر سینال اف ۴۵۰ واسه چند بار تزریق روی ۲۴ استفاده میشه؟ ۲ر‌وز ۳ سه روز؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ممنونم... من پنجشنبه صبح ساعت ۶ انتقال داشتم با بیهوشی، تا دیشب حالم خیلی خوب بود انگار اصصلا اتفاق ...

عزیزم اصلا اهمیت نداره، به خاطر عوارض داروهایی رنگارنگی هست که داریم 😉😉😉

ان شاالله چیزی نمونده جشن مامان شدنت رو بگیریم 

سلام گلم انشالله همه بشن جنین ونی نی برات 😍😍 دکترتون کی بود؟چه مکملهایی خوردید ؟مشکلتون چی بود؟

مرسی عزیزم _دکترم اشرف معینی 

مشکلم pcoخفیف _مورفولوژی ۳ درصد_کم تحرکی _

مکملم اووبوست _کیوتن،_رویال ژلی_مولتی مینرال_امگاپلاس_

ویتامین dو ی هفته درمیون امپول نروبین

عزیزم اصلا اهمیت نداره، به خاطر عوارض داروهایی رنگارنگی هست که داریم 😉😉😉 ان شاالله چیزی نمونده ج ...

زینب جون در مورد سیکل بلند تخمک کشی بهم توضیح میدی که چه داروهایی داره ؟منظورم همراه با ال دی هست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشید گنگ تایپ کردم ...میگم که من دیروز امپول رو تزریق نکردم روز سوم پریودم بود ...باید از دیروز شر ...

آهان یعنی شک داری دیروز زدی؟؟ من که روز سوم شروع کردم، ولی الکی شک نکن حتما دیروز زدی از امروز هم ادامه بده دیگه حساس نشو😉😉😉

عزیزم اصلا اهمیت نداره، به خاطر عوارض داروهایی رنگارنگی هست که داریم 😉😉😉 ان شاالله چیزی نمونده ج ...

ممنونم دعا کنید 🙏🏻

شانسم امروز یکی از فامیلامون اومد خونمون صبح کلا پیشش دراز کشیده بودم فقط درحد یک غذادرست کردن ساده فعالیت داشتم.البته بنده خدا خیلی کمکم کرد و نگذاشت خم و راست بشم و وسیله بلند کنم.

دیگه بهش گفتم دارم پریود میشم حالم خوب نیست😣

فردا هم دوستم میخواد با پسرش بیاد نمیدونم چکار کنم دنبال بهانه ام ردش کنم ولی روم نمیشه از طرفی اینقدر صمیمی هستیم که اگه بگم مریضم بگه میام کاراتو برسم و اصصلا در جریان کار من نیست خدایا این قایم باشک ها کی تموم میشه😣😣😣😭😭😭

میشه بی زحمت بگی چی خوردی مکمل زخیرتون چند بود کجا انجام دادی ببخشید اذیتت‌ میکنم با سوالام

عزیزم همشو نوشتم _حالا احساس میکنم بیشتر رو کیفیت تاثیر داره _البته من امروز ۱۵ تا کشیدن ولی چهارشنبه ک سونو شدم گفت بالای ۲۰ تاس 

امروزم گفت زیر ده زیاد داری ک امپول نوشت خود ب خود ازاد بشه